Insinööri-lehti

Company Rockin finaalissa raikasi raskas musiikki

Vuosittaisessa Company Rockissa kisattiin tällä kertaa Halloween-tunnelmissa, ja finaalissa tyylilajina oli monella raskaampi rock-musiikki. Tiukan ja viihdyttävän kisan voiton vei Tilausliikenne Sami Arjotie / Kymen Charterlin Oy:n bändi Ärjytie.

Insinööriliiton osakilpailuista finaalipaikan itselleen lunastanut Symbio Finland Oy:n ammattimainen ja ajoittain herisyttävän hauskan shown tarjonnut Low Level Lowers ei valitettavasti sijoittunut tuomareiden pistesijoille. Kannustusjoukkoja yhtyeellä kuitenkin riitti, ja omistautunut fanijoukko ylisti hurjasti omiaan. 

”Perustimme bändin alun perin vitsinä firman pikkujouluihin 2015 ja siitä sitten innostuimme lähtemään mukaan tähänkin”, kertoi yhtyeen rumpali Tomi Haapanen.

Low Level loversia ei kuitenkaan näillä näkymin nähdä enää pikkujoulu- tai Company Rockissa, sillä bändin toinen laulajista Yves Giroux muuttaa lahden toiselle puolelle, tarkemmin ottaen Kaliforniaan. Finaalissa kaksi kappaletta esittänyt bändi yllätti toisen kappaleensa aikana, kun Yves pukeutui huomattavasti Jeesuksen näköiseksi hahmoksi ja putosi jopa portailta.

”Se oli sovittu ja harjoiteltu juttu, vaikka vauhti oli hieman yllättävän nopea!”, nauroi Yves keikan jälkitunnelmissa.

Vaikka voittoa ei herunut, oli bändin tunnelma kuitenkin katossa, ja jopa paluu lavoille alkoi lopulta houkuttaa. Mutta se jää vielä nähtäväksi.

Company Rock 2016 lopputulokset

1. sija Tilausliikenne Sami Arjotie / Kymen Charterline Oy: ÄRJYTIE
2. sija: Journalistiliitto: The Innocent Victims
3. sija:Helsingin seudun liikenne HSL: Traffic Jam
Huikea lavashow: DSV Air & Sea Oy: PSYM 2000markV
Uskomaton show-persoona: Solita Oy: Koilliskulman basisti
Kovin kannustusjoukko: Innofactor: Free Drinks
Visuaalinen viihdytys: JHL: Popvatkain
E-Studion suosikki: Bring Finland Oy: Iskelmäradio

Teksti ja kuvat: Milla Pennanen, Insinööriliitto