Uudet insinöörit pitivät tilaisuutta varsin juhlallisena.
Valmistuvien illassa oli hyvä tunnelma.
Marjo Lehtinen kertoi Helsingin insinöörien toiminnasta.
Kati Hyvönen esitteli nuorten insinöörien tapahtumia.
Stand up -koomikko Pietari Vihula viihdytti yleisöä.
Insinööri-lehti

Valmistuvien illassa oli juhlan tuntua

Helsingin Insinöörit ja Insinööriliitto järjestivät Uudenmaan alueen valmistuvien illan Radisson Blu Plazan hienoissa puitteissa. Iltajuhlaan osallistui 24 opintonsa päättänyttä tai päätösvaiheessa olevaa insinööriä.

Tilaisuuden avauspuheessa jäsenvastaava Susanna Kalliomäki onnitteli uusia insinöörejä ja toivotti kaikki tervetulleeksi paitsi juhlaan niin myös mukaan yhdistyksen toimintaan.

Onnittelupuheessaan Helsingin Insinöörien varapuheenjohtaja ja liittohallituksen jäsen Marjo Lehtinen kertoi alueyhdistyksen toiminnasta yleensä sekä edunvalvonnasta.

Helsingin Insinööreillä on oma nuorille insinööreille kohdennettu toimikunta, jonka vetäjä Kati Hyvönen esitteli ryhmän toimintaa. Hyvönen toivoi, että vastavalmistuneet osallistuisivat toimintaan sekä käyttäisivät hyödykseen mahdollisuuden verkostoitua. Insinööriliiton jäsenpalveluista ja -eduista puolestaan kertoi Uudenmaan alueasiamies Anu Kaniin.

Illan hauskuuttajana oli stand up -koomikko Pietari Vihula. Hän olisi halunnut naurattaa yleisöä kertomalla juttuja miesvaltaisesta insinöörikoulutuksesta, mutta vitsien terä leikkautui runsaan naispuolisen yleisön vuoksi.

Se ei kuitenkaan illan tunnelmaa himmentänyt, sillä Vihulan vitsit olivat varsin hauskoja.

Teksti ja kuvat: Anu Kanin, Insinööriliitto