Toimintapainotteinen elokuva kiinnosti jäseniä.
Uudenmaan piirin syystapahtuma veti paikalle runsaasti jäseniä.
Insinööri-lehti

Syystapahtumaa vietettiin Bondin merkeissä

Lähes 900 jäsentä ystävineen saapui Insinööriliiton Uudenmaan piirin syystapahtumaan Helsingin Tennispalatsiin 11. marraskuuta. Suuren suosion ansiosta koko elokuvateatterin kolmas kerros oli otettu käyttöön; melkein kaikki paikat kolmessa salissa täyttyivät.

Insinööriliiton puheenjohtaja Pertti Porokari avasi tilaisuuden suurimassa lähes 700 henkilöä vetävässä salissa. Hän kertoi kuluneen syksyn työmarkkinaterveiset yhdessä Uudenmaan piirin puheenjohtaja Lasse Laurikaisen kanssa. Laurikainen vieraili myös kahden muun salin avauksissa, joita hoitivat Tietoalan toimihenkilöt ry:n puheenjohtaja Esa Koskinen ja Helsingin Insinöörien puheenjohtaja Samu Salo.

Laurikainen totesi jo tilaisuuden alussa: – Täällä on todella hieno pöhinä. On mukava nähdä näin monta Insinööriliiton jäsentä yhdellä kertaa.

Onnistunut ilta

007 Spectre on jo toinen Bond-elokuva, jonka ympärille on rakennettu Uudenmaan piirin suurtapahtuma. Aiempina vuosina jäsenille on tarjottu esimerkiksi yksityiskeikat Niko Kivelän stand-up -esityksen ja Jukka Pojan konsertin myötä. Tämän kertainen tapahtuma ylitti aiemmat vierasmäärät. Se oli piirin suurin jäsenistölle järjestämä yksittäinen tilaisuus.

– Jännittävin ilta 37 vuoden Insinööriliiton jäsenyyden aikana, kommentoi yksi jäsen jo leffaan tullessaan.

– Toimintapainotteisen elokuvan jälkeinen tunnelma oli hyvä ja ilta onnistunut, kertoi Uudenmaan piirin asiamies Minna Anttonen.

– Mielestäni piirin syystapahtuma oli jälleen onnistunut. Sillä on selkeästi sosiaalinen tilaus myös jatkossa. Olen tyytyväinen.  Laurikainen summasi tilaisuuden päätteeksi.

Teksti: Milla Pennanen
Kuvat: Olli Huhtala