Insinööri-lehti

LEAD11 – Ole oman urasi ja osaamisesi paras asiantuntija!

LEAD 11 kokoaa tiistaina 6.9.2011 klo 10.30-18.00 Wanhaan Satamaan työelämässä jo olevia asiantuntijoita ja esimiehiä kehittämään omaa osaamistaan päivän huippuseminaareissa sekä kartoittamaan eri vaihtoehtoja oman uransa ja ammatillisen kehittymisensä tueksi.

–  Ammattitaito, vuorovaikutustaidot ja oma henkinen pääoma ovat tärkeitä elementtejä menestyvään asiantuntijauraan. Jatkuva itsensä kehittäminen ja erilaisten vaihtoehtojen punnitseminen avaavat uusia mahdollisuuksia, pohtii tapahtuman projektipäällikkö Mari Alén.

– LEAD11 tarjoaa mahdollisuuden jokaiselle tulla oman uransa parhaaksi asiantuntijaksi tarjoamalla laadukkaan ohjelman kautta konkreettisia työkaluja oman ammattitaidon ja työelämän hallintaan. Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus kartoittaa parhaita jatko- ja täydennyskoulutusvaihtoehtoja sekä tutustua kiinnostaviin yrityksiin, Mari Alén kertoo.

Akavalaisen kentän asiantuntemusta

Päivän ohjelmassa on monipuolisesti erialojen huippuosaajien puheenvuoroja sekä käytännöllisiä workshopeja. Tarjolla on myös rautainen annos akavalaisten liittojen asiantuntemusta.

Osaamisen kehittäminen mahdollistaa kestävän työuran, vakuuttaa Akavan koulutuspoliittinen asiamies Ida Mielityinen puheenvuorossaan. TEK:n ura-ja rekryasiamies Timo Tapola puhuu korkeasti koulutettujen jaksamisesta ja hyvinvoinnista työpaikalla.

Uraohjus vai ajopuu, kysyy SMJK:n koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jouni Röksä ja kertoo osaamiskansiosta urasuunnittelun työvälineenä. SEFE:n kehitysjohtaja Anja Uljas herättelee pohtimaan; osaatko neuvotella palkastasi oikein? TRAL:n toiminnanjohtaja Mika Varjonen pureutuu puolestaan työelämän tasa-arvoon.

Tapaa Suomen suurimpien työnantajien edustajat

LEAD11 –tapahtumassa on mukana mielenkiintoisia ja merkittäviä  työnantajia. Yrityksiin pääsee tutustumaan lukuisten tietoiskujen ja puheenvuorojen kautta. Lisäksi kävijöiden on mahdollista päästä keskustelemaan yrityksen edustajien kanssa myös kahden kesken. Tapaamisen voi sopia tapahtuman tarjoaman Meeting Planner –järjestelmän kautta.

 

LEAD11, ti 6.9.2011 klo 10.30-18.00
Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen kävijäksi www.wanhasatama.com/lead
Liity myös tapahtuman Facebook-verkostoon www.facebook.com/leadtapahtuma