Risto Liukkonen (vas.)vaihtamassa kuulumisia Hämeenlinnan Insinöörien puheenjohtajan Timo Grönin kanssa.
Ministeri Jari Koskinen (oik.) tutustui liiton osastoon kaupunginvaltuutettu Jarmo Vainion (vas.) ja Aulis Veteläisen kanssa.
Aulis Veteläinen ihastui popcornien tekoon.
Insinööri-lehti

Popcorn teki kauppansa Elomessuilla

Uusi Insinööriliitto ja Hämeenlinnan Insinöörit jakoivat Elomessujen messuvieraille lähes 5 000 popparimukia Tommi Grönholmin ideoimasta popcorn -koneesta.

Luonnonkaunis Hämeensaari tarjosi ihanteelliset puitteet messuille Hämeenlinnassa 10.-11.elokuuta. Messupuistoon kaupungin ydinkeskustassa oli luotu niin messuvieraiden kuin näytteilleasettajien viihtyvyydeksi mieleenpainuva kokonaisuus.

Risto Liukkosen mielestä liitto oli hyvin esillä messuilla. Kirkkaan oranssit messupaidat toivat hänen mielestään myönteistä näkyvyyttä.  Elomessujen vaihtelevista sääolosuhteista johtuen teltta toimi hyvänä sadesuojana.  Popcornien tarjoilukin toimi.

Liiton ja Hämeenlinnan Insinöörien toiminnasta ja tapahtumavalikoimasta Liukkonen totesi, että tarjontaa on.  Omasta aktiivisuudesta on kiinni, käyttääkö sitä.

– Tietoa saa ja sitä tulee hyvin lehtien ja tiedotteiden muodossakin, hän totesi.

Hämeeenlinnan insinöörien tiedottajan Aulis Veteläisen mielestä osastolla oli menevä tarjonta. Popcorn-kone oli hauska idea, eikä kilpaillut muiden kanssa. Hänen piti päästä kokeilemaan konetta jo lauantaina, vaikka hänen talkoovuoronsa oli vasta sunnuntaina.

Osastolla olikin sen verran vilinää, ettei ylimääräisestä käsiparista haittaakaan ollut.

Teksti ja kuvat: Olli Backman, Insinööriliitto