Anne Granat-Jukakosken mukaan ElectroCityn tila tarjoaa hyvät puitteet tilaisuuksiin.
Insinööri-lehti

Länsi-Suomen toimiston tilat taipuvat moneen

Insinööriliiton Länsi-Suomen toimiston sijainti on yhteistyön kannalta ihanteellinen.

Kenttäpäällikkö Timo Ruokon jäätyä syyskuun lopussa eläkkeelle liiton Länsi-Suomen toimisto on virallisesti siirtynyt Porista Turkuun. Uudet tilat sijaitsevat Kupittaalla ElectroCityssä osoitteessa Tykistökatu 4.

Keväällä Länsi-Suomen alueasiamiehenä aloittanut Anne Granat-Jukakoski pitää toimiston sijaintia työn kannalta ihanteellisena. Turun ammattikorkeakoulu on vieressä,  joten yhteistyö ja tapaamiset insinööriopiskelijoiden ja ammattikorkeakoulun henkilökunnan kanssa sujuvat helposti.

– Kupittaan alueella on paljon insinöörejä työllistäviä isompia ja pienempiä yrityksiä.  Alueelle on syntynyt myös paljon start up -yrityksiä, joten yhteyden jäsenkuntaan ja jäsenpotentiaaliin pitäisi olla varsin välitön, Granat-Jukakoski sanoo.

Hyviä tiloja tapahtumiin

Alueasiamiehen toimiston on kahden hengen työhuone co-working-tilassa. Granat-Jukakoski on toimiston ainoa vakituinen työntekijä. Toimistolla työskentelee alueasiamiehen lisäksi satunnaisesti muita liiton työntekijöitä.

– Kun omakin työ on aika paljon tien päällä olemista, mitenkään vakituisesti aluetoimisto ei ole miehitetty, Granat-Jukakoski sanoo.

Hänen mukaansa toimiston sijainti on ihanteellinen myös siinä mielessä, että samassa tilassa on paljon erilaisia neuvottelu- ja muita tiloja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

– Tilassa on muun muassa tapahtumakahvila, jossa voi pitää vaikka jäsentilaisuuden. Neuvottelutilojen kirjo on suuri. On sopivia tiloja, vaikka jäsenyhdistysten kokouksille ja pieniä huoneita henkilökohtaiseen palveluun, kuten uraneuvontaan tai tapaamiseen liiton lakimiehen kanssa.

Koronasta johtuen tilojen käyttö on toistaiseksi ollut varsin vähäistä. Muun muassa suunnitelmissa olleet uuden toimiston tupaantuliaiset on ollut pakko siirtää hamaan tulevaisuuteen.

– Tervetuloa tutustumaan toimistoon kuitenkin pienemmällä porukalla, Granat-Jukakoski sanoo.

Teksti ja kuva: Jari Rauhamäki