Insinööri-lehti

Kolmen tapahtuman messut kohtaamispaikkana

Prosessiteollisuus & analyysitekniikka, ICTexpo ja Henkilöstö -tapahtumat keräsivät ison joukon eri alojen ammattilaisia yhteen Helsingin Messukeskukseen huhtikuussa. Uusi Insinööriliitto oli yksi messujen yhteistyökumppaneista ja näkyvästi esillä myös tapahtumissa.

Ammattilaismessut ovat oiva paikka jäsenhankinnalle ja UIL:n osastolla riittikin kiinnostuneita kävijöitä. Projektiasiamies Saara Erikssonin mukaan juttusilla poikkesi myös ilahduttavan paljon liiton jäseniä.

Ständin uutena koukuttajana oli labyrinttipeli, jossa piti ohjata insinööri kohden parempaa työpäivää. Lisäksi kävijöille oli tarjolla 3T-lehteä. Lehden tiimoilta käytiin hyödyllisiä keskusteluja ja jäseniä muistutettiin parhaillaan käynnissä olevassa kampanjasta, jonka aikana voi tilata kaverilleen 3T -näytelehden.

Messujen seminaariohjelmassa kuultiin UIL:n urahallinta-asiantuntija Seija Utriaista, joka kertoi insinöörin matkasta menestykseen.

Messuilla mukana myös Tietoalan toimihenkilöt ja YTN

Tietoalan toimihenkilöiden ständi sijaitsi ICTexpon ja Henkilöstö-tapahtuman rajan tuntumassa. Asiamies Minna Anttonen oli erityisen tyytyväinen messukävijöiden aktiivisuuteen, kontakteja ja keskustelua syntyi helposti.

Ylemmät Toimihenkilöt YTN:llä pääosassa olivat neuvottelut ja työehtosopimus. Bond-henkinen osasto oli otsikoitu ’Lupa neuvotella’. YTN-agenttien joukossa oli myös Uuden Insinööriliiton edustus.

Teksti ja kuvat: Minna Virolainen, Insinööriliitto