Insinööri-lehti

Keskustelu Insinööriliitto-nimen käyttöönotosta alkoi

Länsirannikon jäsenjärjestöissä vuosi on alkanut vauhdikkaasti. Eri tilaisuuksissa on sivuttu muun muassa yritystaloutta, liiton nimeä sekä yhdistysten paikallista näkyvyyttä.

Tammikuussa järjestettiin koulutusta neuvottelujärjestö Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n luottamusmiehille. Nelisenkymmentä Vaasan alueen luottamusmiestä kokoontui Mustasaareen kuuntelemaan Arto Sunisen antamaa yritystalouskoulutusta.

Etelä-Pohjanmaan Insinöörien hallitus kokoontui toiminnan suunnitteluseminaariinsa Silja Galaxylle tammikuussa.

Muun ohjelman lisäksi hallitus kuunteli UIL:n järjestöjohtaja Mikko Wikstedtiä liiton tulevaisuuden suunnitelmista. Keskustelussa käsiteltiin muun muassa liiton nimikysymystä.

Satakunnan Insinöörien uusi valtuusto kokoontui Silja Galaxylle valtuustokoulutukseen helmikuussa. Laivalla valtuustoa kouluttivat SATI ry:n puheenjohtaja Markku Uusitalo ja rahastonhoitaja Timo Seppälä sekä UIL:n projektipäällikkö Tommi Grönholm ja kenttäpäällikkö Timo Ruoko.

Grönholm mukaan pitäisi tähdätä siihen, että yhdistyksen nimi näkyy paikallisesti myös muille kuin jäsenille. Tällöin koko liiton tunnettuus kasvaa ja potentiaalisia jäseniä on helpompi lähestyä.

 

 

 

 

 

Teksti ja kuvat: Timo Ruoko, Insinööriliitto

 

Kuvateksti: Mikko Wikstedtin (oik.) johdolla pohdittiin vanhan, hyvän Insinööriliitto -nimen käyttöönottoa.

Kuvateksti: Tommi Grönholm tähdentää, että jäsenjärjestön on hyvä näkyä paikallisesti myös jäsenkunnan ulkopuolelle.