Osallistujat kokivat koulutuksen sisällön tarpeelliseksi..
Heikki Autio sai lisää tietoa jäsenrekisterin ominaisuuksista.
Insinööri-lehti

Jäsenrekisterikoulutus kiinnosti aktiiveja

Aurinkoisesta säästä ja elokuiselle lauantaille osuneesta ajankohdasta huolimatta Insinööriliiton Pohjois-Suomen piirin alueyhdistysten jäsenrekisterin käyttäjille järjestetty koulutus veti väkeä paikalle. Oulussa järjestetty koulutus kokosi osallistujia kaikista piirin alueyhdistyksistä.

Kurssin kouluttajana toiminut Insinööriliiton kehittämispäällikkö Paula Utriainen iloitsi osallistujien aktiivisuudesta.

– Huomasi, että kurssilaiset olivat käyttäneet aikaisemminkin tätä ohjelmaa. Kehitysideat ja yhdistysten tarpeet oli jo ennakkoon mietitty. Käyttökokemusten perusteella kurssilaiset osasivat perustella toiveitaan. Ohjelmaa kehitetään alueyhdistysten tarpeita vastaavaksi, kommentoi Utriainen.

Kurssilaiset olivat koulutukseen ja sen sisältöön varsin tyytyväisiä. Keski-Pohjanmaan Insinöörien puheenjohtaja Heikki Autio antoi kiitosta kouluttajalle ja totesi ohjelmiston olevan paljon pidemmällä kuin on käyttäjien kommenttien perusteella olettanut olevan.

– Kurssilla sai opastusta siitä, mitä kaikkia ominaisuuksia jo olemassa olevien raporttien takaa paljastuu. Vielä kun saisi grafiikkaa tilastoihin, se selventäisi yhdistysten jäsenkehityksen visualisointia, Autio totesi.

Aution aikaisemman kehitysaloitteen perusteella ohjelmaan laadittiin automaattinen tarratulostusmahdollisuus helpottamaan jäsenpostien lähettämistä.

Teksti ja kuvat: Anu Kaniin, Insinööriliitto