Tilaisuudessa palkittiin UIO:n opiskelijatoimijat jäsenhankinnasta.
Juhlaväki kuunteli puhujia kiinnostuneena.
Jani Huhtamella (oik.) haastatteli puheenjohtaja Samu Saloa.
Neuvottelujohtaja Petteri Oksa kertoi kilpailukykysopimuksesta.
UIO:n pj Miihkali Härkönen (vas.) ja Jani Huhtamella keskustelivat lavalla.
UIO:n opiskelija-aktiivit jakoivat juhlaväelle pizzaa.
Insinööri-lehti

Uudenmaan piirin jäsenet juhlatunnelmissa

Insinööriliiton Uudenmaan piiri järjesti jäsenillan ravintola Kaivohuoneella marraskuisena perjantaina. Paikalle saapui noin 130 insinööriä, avecia ja insinööriopiskelijaa.

Illan teemana oli kasari ja ysäri -musiikki; paikalla olivat ajan musiikkia soittava DJ sekä Tero Rikkonen ja Turmion Trio -yhtye.

Järjestäjäpuolen henkilöt erottuivat muusta juhlaväestä selkeästi, sillä jokaisella toimitsijalla oli iso Uudenmaan piirin rintanappi vaatetuksessaan. Illan juontaja koulutusasiamies Jani Huhtamella kehotti juhlijoita lähestymään toimijoita ja keskustelemaan työmarkkinatilanteesta sekä kysymään liiton palveluista.

Uudenmaan piirin varapuheenjohtaja Roger Sandström toivotti juhlaväen lämpimästi tervetulleeksi tilaisuuteen ja samalla Sandström kertoi Uudenmaan piirin toiminnasta.

Illan mittaan juontaja Huhtamella haastatteli Insinööriliiton johtajistoa. Neuvottelujohtaja Petteri Oksa kertoi kilpailukykysopimuksesta ja sen sovelluksesta.

– Seuraava neuvottelukierros ei voi olla 0-kierros, olipa Suomen malli käytössä tai ei, Oksa kommentoi.

Liiton puheenjohtaja Samu Salo puolestaan kertoi, että liiton toiminnoissa keskitytään jäsenpalvelun kehittämiseen.

Uudenmaan Insinööriopiskelijat UIO ry:n aktiivit olivat keskeisenä toimijoina tapahtuman järjestelyissä. Opiskelijat huolehtivat muun muassa ruokatarjoiluista; he onnistuivat tehtävässään erinomaisesti.

Illan kohokohtana oli opiskelijatoimijoiden palkitseminen. UIO on tehnyt esimerkillistä jäsenhankintatyötä ja he ovat hankkineet 1 000 uutta jäsentä kuluvan vuoden aikana.

Nuorjäsentoiminnan asiamies Mika Kiviharju ojensi toimijoille tonnin setelin eli tuhannen uuden jäsenen hankinnasta ilmaisevan haalarimerkin.

– Maaginen tonnin raja on nyt rikottu, ja Insinööriopiskelijaliitto onnittelee erinomaisesta jäsenhankintatyöstä, Kiviharju tunnelmoi.

Teksti ja kuvat: Anu Kaniin, Insinööriliitto