Insinööri-lehti

Turun AMK:n edustajat palkittiin ICEE 2012 -konferenssissa

Turun ammattikorkeakoulun vararehtori Olli Mertanen ja koulutuspäällikkö Janne Roslöf ovat saaneet tunnustuksen merkittävästä kansainvälisestä työstä insinöörikoulutuksen hyväksi.  Achievement Award –palkinnot luovutettiin heille Turussa järjestetyssä Kansainvälisen insinöörien koulutus- ja tutkimusverkoston iNEERin konferenssissa.

Olli Mertanen sai palkintonsa esimerkillisestä urasta koulutuksen alalla sekä tulevien insinöörien yrittäjähenkisyyden edistämisestä, Janne Roslöf puolestaan merkittävästä työstä maailmanlaajuisten kontaktien luomisessa ja kansainvälisestä yhteistyöstä insinöörikoulutuksessa.

iNEER jakaa vuosittain tunnustuksia ansioituneille henkilöille ja koulutusyhteistyökumppaneilleen, jotka ovat edistäneet kansainvälistä yhteistyötä sekä tekniikan koulutusta ja tutkimusta.

Vararehtori Olli Mertaselle ja koulutuspäällikkö Janne Roslöfille myönnetty Achievement Award -palkinto on toiseksi arvokkain iNEERin myöntämä tunnustus. Korkeimman tunnustuksen, Leadership Awardin sai tänä vuonna professori Sadik Kakacin Turkin TOBB University of Economics and Technologysta.