Insinööri-lehti

Palkitse yhdistysaktiivi – ehdota Vuoden Välkkyä

Toimihenkilöjärjestöjen sivistysliitto TJS jakaa joka syksy Vuoden Välkky -palkinnon sellaisesta ideasta tai toimintamuodosta, joka on edesauttanut ammattiyhdistyksen kehittymistä ja vaikuttavuutta. Sellaista voi olla esimerkiksi yhdistyksen luottamustoimisten ja aktiivien motivoiminen ja jaksamisen kehittäminen tai jäsenten työssä jaksamiseen ja työpaikan epäkohtien korjaamiseen vaikuttaminen.

Palkittuja aiheita ovat olleet mm. ammattiliittotietoutta lisäävä Ay Racing -seurapeli, tiettävästi maailman ensimmäinen akateeminen valituskuoro ja liiton jäsenten ammattieettisten ohjeiden työstäminen ja niiden jalkauttaminen kentälle. Viime vuonna palkinnon saivat opettajien alueyhdistyksen pääkaupunkiseudulle perustaneet Laura Nurminen, Mervi Piirainen ja Leena Teittinen.

Ehdota Välkyn saajaa!

Tunnetko Sinä jonkun/joitakuita, joka ansaitsisi tulla palkituksi oivaltavasta ja uutta luovasta tavastaan tehdä yhdistystoimintaa? Huomaatko, että jonkun ihmisen tai ryhmän vaikutus tuntuu laajalti hänen omassa työyhteisössään ja kenties vielä laajemmin muuallakin?

Lähetä ehdotus perusteluineen kulttuurisihteeri Inka Ukkolalle 30.9.2012 mennessä, inka.ukkola@tjs-opintokeskus.fi tai TJS Opintokeskus, Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki.

Palkinnon myöntää Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto, jonka jäseniä ovat Akava ja STTK.