Insinööri-lehti

Lähde mukaan SASKin solidaarisuuspäiville 22.-23.1. Hämeenlinnaan

Solidaarisuuspäivien tapahtumapaikka tammikuussa 2011 on kongressikeskukseksi muuttunut Hämeenlinnan historiallinen Verkatehdas.

SASKin juhlavuosi alkaa solidaarisuuspäivillä Hämeenlinnassa. Tapahtumapaikka on historiallinen Verkatehdas aivan keskustan kupeessa.

Solidaarisuuspäiville on luvassa on poikkeuksellisen monipuolinen ohjelma, jonka sitoo yhteen tunnus Decent Work – kunnon työ.

Perinteiseen tapaan solidaarisuuspäivät on yleisölle avoin koko viikonlopun tapahtuma, jonka ohjelmassa on niin tiukkaa asiaa kuin viihdettäkin. Ammattiyhdistysliikkeen kansainvälinen verkosto on tapahtumassa vahvasti läsnä: solidaarisuuspäiville osallistuvat viiden kansainvälisen ammattijärjestön pääsihteerit. Verkatehtaalle on kutsuttu omat seminaarinsa järjestämään Amnesty Internationalin Suomen osasto, Kirkon Ulkomaanapu ja WWF.

Solidaarisuuspäivät avaavat SASKin 25-vuotisjuhlavuoden, jota vietetään useissa tapahtumissa työn merkeissä. Varsinaiset syntymä­päiväjuhlat ovat vuorossa loka-marraskuussa 2011.

Uusi Insinööriliitto – yhtenä SASK:n jäsenjärjestöistä – osallistuu solidaarisuuspäivien omalla osuudellaan sekä ständin että vierailijoiden muodossa. Lähde sinäkin mukaan tutustumaan tämän päivän työelämän solidaarisuustyöhön.

Lisätietoja solidaarisuuspäivistä saat sekä osoitteesta www.sask.fi että UIL:n toimistolta Ismo Kokolta, ismo.kokko(at)uil.fi. Olemme tekemässä ryhmäilmoittautumista UIL:n osalta. Ilmoitathan osallistumishalukkuudestasi 30.11 mennessä Saara Erikssonille saara.eriksson(at)uil.fi. Tule siis mukaan ja ilmoittaudu!