Uusia työntekijöitä Pasilaan

Insinööriliiton edunvalvontayksikössä on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Laki ja työelämäpalvelut -tiimin uudet työehtoasiantuntijat ovat Rauli Ruohonen ja Mikko Suomalainen. Heidän työhönsä kuuluu edunvalvontatyö kokonaisuudessaan, kuten jäsenten neuvonta, luottamusmiesten tukeminen sekä yrityskäyntien järjestäminen ja jäsentilaisuudet.

Myyntimerkantti Ruohonen haluaa tarjota matalan kynnyksen tukea ja neuvontaa arkipäivän työelämäkysymyksissä sekä asiantuntijuutta luottamusmies- ja yhdistys- asioissa.

Hänellä on taustallaan pitkä ura lentokentällä muun muassa esimies- ja asiantuntijatehtävissä sekä mittava kokemus edunvalvonta-, yhdistys- ja liittotyöstä.

– Olen helposti lähestyttävä ja minua saakin napata hihasta tai heittää viestillä aina, kun on asiaa. Toivottavasti pääsen tapaamaan jäsenistöä mahdollisimman laajasti, jotta tullaan tutuiksi, Ruohonen sanoo.

Rauli Ruohonen (vas.) ja Mikko Suomalainen 

Kuva: Janne Luotola

Tapaamalla tutuksi

Myös kauppatieteen maisteri Suomalainen odottaa erityisesti jäsenistön tapaamista, sillä eri ihmisten kanssa juttelemalla saa yleensä edunvalvonnan substanssipuolta parhaiten haltuun.

– Haluan tarjota käyttöön oman monipuolisen osaamispohjan, ammatilliset ja yhteiskunnalliset verkostoni sekä aktiivista tekemistä jäsenten eteen, Suomalainen sanoo.

Hän tuli Insinööriliittoon Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentiasta, jossa hän työskenteli järjestöasiantuntijana. Aiempaa työkokemusta Suomalaisella on myös rahoitus- ja ravintola-aloilta.

Liiton sisällä tehtävän vaihto

Tradenomi Jenna Hellgrén siirtyi koulutuskoordinaattoriksi joulukuun alussa. Kolme vuotta sitten hän tuli liittoon jäsenrekisteriassistentin tehtävään ja pari vuotta sitten hän aloitti assistenttina järjestöyksikössä.

– Koulutuskoordinaattorina tehtäviini kuuluu esimerkiksi koulutuskalenterin kokoaminen, koulutusten käytännön järjestelyt, ja webinaarien moderointi.

Hellgrén vinkkaa, että liiton tarjoamiin koulutuksiin voi tutustua ja ilmoittautua verkkosivuilla osoitteessa ilry.fi.

Jenna Hellgren

Kuva: Jari Rauhamäki

Ratavartijankatu 2, 8. krs, 00520 Helsinki

Asiakaspalvelu

0201 801 801, (8,4 snt/min)

avoinna arkisin klo 9–16

asiakaspalvelu@ilry.fi

www.ilry.fi

Kaikki liiton palvelut ja asiantuntijat tavoittaa parhaiten Insinööriliiton asiakaspalvelun kautta.

Insinööriliitolla on 30 alueellista ja kahdeksan valtakunnallista jäsenjärjestöä. Lisätietoa jäsenjärjestöistä on osoitteessa www.ilry.fi/jasenjarjestot

Liiton organisaatio

Edunvalvontayksikkö

johtaja

Petteri Oksa, 0201 801 839

Työelämä ja lakipalvelut

Yhteiskuntavaikuttaminen

Vaikuttajaviestintä

Järjestöyksikkö

johtaja Tommi Grönholm, 0201 801 848

Järjestötiimi

Kenttä ja tapahtumat

Markkinointi

Palveluyksikkö

johtaja

Mika Leppinen, 0201 801 826

Assistentit

It-palvelut

Jäsenpalvelut

Taloushallinto

Puheenjohtajisto

Puheenjohtaja

Samu Salo, 0201 801 810

1. varapuheenjohtaja

Timo Härmälä, 040 513 5988

varapuheenjohtaja

Jyrki Kopperi, 040 833 0633

varapuheenjohtaja

Kari Laitinen, 050 556 8501

johdon assistentti

Teija Hyvärinen, 0201 801 811