jäsenpiste

Hae vuoden 2022 jäsenmaksualennusta nyt

Jos elämäntilanteesi muuttuu, Insinööriliitto-yhteisön jäsenmaksusta on mahdollista saada alennusta. Se voidaan myöntää alennusperusteen ajalle täysille kalenterikuukausille. Jos päättymisaika ei ole tiedossa, alennus myönnetään oletuksena kuudelle kalenterikuukaudelle, kuitenkin enintään vuoden loppuun saakka.

Jäsenmaksualennusta voit hakea, jos jäät työttömäksi, siirryt varusmies- tai siviilipalvelukseen, vuorotteluvapaalle tai palkattomalle perhevapaalle. Myös pitkäaikainen sairausloma, ulkomailla oleskelu tai päätoiminen opiskelu ovat jäsenmaksualennukseen oikeuttavia perusteita.

Pysyvästi eläkkeelle siirtyneelle voidaan myöntää hakemuksesta eläkeläisjäsenyys. Eläkeläisjäsenyys voi alkaa aikaisintaan siitä eläkekuukaudesta, jolloin työttömyyskassa kauttamme ei ole enää voimassa. Työttömyyskassan jäsenyyden päättämisestä on eläkkeelle siirtyjän ilmoitettava kirjallisesti eläkejäsenyyshakemuksen yhteydessä.

Vuoden 2022 osalta jäsenmaksualennus on haettava 31.12.2022 mennessä. Jäsenmaksualennuksen myöntäminen kullekin vuodelle edellyttää, että jäsenmaksusi ovat maksettuna aikaisemmilta vuosilta.

Alennuspäätöksen mukana toimitetaan myös mahdollinen korjattu jäsenmaksulasku. Ennen käsittelyä jäseneltä voidaan tarvittaessa pyytää lisätietoja hakemukseen liittyen.

Jäsenmaksualennusta haet kirjautumalla Insinööriliiton jäsensivuille ilry.fi/jasen. Eläkeläisjäsenyyttä haetaan toimittamalla vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ilry.fi.

Lue lisää: ilry.fi/alennus

Hae alennusta

Kuluvan vuoden jäsenmaksualennusta on haettava tämän vuoden loppuun mennessä. Edellytyksenä alennuksen saamiselle on muun muassa jäsenmaksujen huolehtiminen ajoissa aiempina vuosina.

Roadshow jatkuu tammikuussa

TEKSTI: Ani Pekkanen, markkinointikoordinaattori

Insinööriliiton Roadshow kiertää maata jälleen tammikuussa. Kiertue jatkuu helmikuun loppuun asti ja pysähtyy vielä 26 paikkakunnalla. Usealla paikkakunnalla viivytään kaksi päivää.

Pysähdyksen aikana on tarjolla ilmainen jäsenlounas ja afterwork-tilaisuus. Tilaisuuksissa kuulet, miten liiton palvelut ovat apunasi erilaisissa työelämän tilanteissa ja illalla afterworkeilla vietetään aikaa muun muassa keilaamisen tai muun vastaavan yhteisen aktiviteetin merkeissä.

Liitto vierailee myös ammattikorkeakoulujen kampuksilla paikkakunnasta riippuen. Liiton asiantuntijoilta saat vinkkejä opintojesi loppusuoralle ja työelämään siirtymiseen liittyvissä asioissa.

Mukana kiertueella on ammattivalokuvaaja eli hieno mahdollisuus saada vakuuttava kuva asiakirjoihin ja LinkedIn-profiiliin – jäsenille tietenkin veloituksetta. Kuvaaja on paikalla sekä afterworkeilla että kampuspäivien yhteydessä.

Kiertue on suunnattu kaikille liiton jäsenille. Oletpa sitten opiskelujen ensi metreillä, työelämässä, uran alkuvaiheessa tai jo kokenut asiantuntija, tervetuloa mukaan verkostoitumaan.

Lue lisää: ilry.fi/roadshow-kiertue