jäsenpiste

Ensi vuoden jäsenmaksulaskut postiin joulukuussa

Vuoden 2022 jäsenmaksulaskutus valmistuu joulukuussa, jolloin ne lähetetään jäsenistölle. Jäsenmaksulaskujen yleisin eräpäivä on 17. tammikuuta. Tietoala ry:n jäsenillä eräpäivä on kuukautta myöhemmin 15. helmikuuta.

Jos maksat jäsenmaksusi kuukausierinä, ensimmäisenä eräpäivänä maksat jäsenmaksusi tammikuun kuukausierän. Mikäli haluat maksaa jäsenmaksusi vuosimaksuna, se maksetaan kokonaisuudessaan tammikuun eräpäivänä.

Eläkeläisjäsenten maksut sekä opiskelijoiden kassamaksut ovat aina vuosimaksuja. Ne toimitetaan jäsenille automaattisesti vuosimaksun summalla.

E-lasku tulee suoraan verkkopankkiisi. Jos haluat maksaa e-laskulla koko vuoden jäsenmaksun kerrallaan, muuta summaksi kuukausimaksun sijaan vuosimaksun summa. Jos jäsenmaksusi on työnantajaperinnässä, työnantaja perii jäsenmaksusi palkanmaksun yhteydessä.

Jos maksat jäsenmaksusi paperilaskulla eikä laskua ole tammikuun alkupuolella kuulunut, ota yhteyttä Insinööriliiton asiakaspalveluun. Laskusi on voinut postista tai muusta syystä jäädä matkalle, mikä aiheuttaa myöhemmin maksumuistutuksen lähettämisen.

Mikäli saat vuoden 2022 jäsenmaksuistasi maksumuistutuksen, vaikka et ole saanut laskua, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Maksumuistutuksen saapuminen ensi vuoden jäsenmaksuista ennen jäsenmaksulaskua on merkki siitä, että laskusi on lähtenyt, mutta ei ole tullut perille. Yhteydenottosi jälkeen Insinööriliitto lähettää jäsenmaksulaskun uudestaan.

Aloita vuosi virtaavasti verkkokurssilla

teksti: Jenna Särkkä, markkinointikoordinaattori

Insinööriliitto järjestää ja Flow Akatemian toteuttaa Opiskelun flow -webinaarin, kuinka saada asioita aikaiseksi virtaavasti ja hyvinvoinnista tinkimättä niin opiskeluissa kuin myöhemmin työelämässä.

Flow on tieteellisesti tutkittu, ihanteellinen tekemisen tila, jonka saavuttaminen opiskeluissa ei ole itsestäänselvyys. Opiskelijana tekemisen ja tiedon määrä voi tuntua suurelta, minkä lisäksi on tarve olla sosiaalinen, miettiä uravalintoja sekä johtaa itseään.

Yli- ja alisuorittamisen välimaastossa opiskelun on kuitenkin mahdollista olla virtaavaa. Koulutuksessa käsitellään muun muassa sitä, miten vireystila, keskittyminen ja opiskelutavat saadaan toimimaan optimaalisesti ilman tarpeetonta suorittamista.

Kouluttajana toimii Jussi Venäläinen, joka on työn kehittämiseen ja ihmismieleen suuntautuva flow-tilan asiantuntija.

Webinaari järjestetään 18. tammikuuta kello 17 alkaen. Sen jälkeen jäsenille järjestetään ilmainen teemaa syventävä verkkokurssi, jossa hiotaan opiskelutekniikkaa. Verkkokurssia voi suorittaa omatoimisesti lyhyissä jaksoissa kahden tai kolmen kuukauden ajan.

Lue lisää: ilry.fi/opiskelunflow