jäsenpiste

Hoida jäsenmaksusi e-laskuna

TEKSTI: Jarkko Ursin, palvelupäällikkö

E-lasku on kätevä tapa hoitaa jäsenmaksu, ja siihen siirtyminen kannattaa tehdä nyt. E-lasku ei huku postipinoihin ja maksu hoituu automaattisesti. Laskun tiedot ovat luettavissa omassa verkkopankissasi jälkikäteen.

Jos onni potkaisee, voit päästä uuden iPadin omistajaksi: kaikkien 17. marraskuuta mennessä e-laskuun siirtyneiden kesken arvomme yhden iPadin. Jos sinulla on jo e-laskutus meille voimassa, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

E-laskuun siirtyminen käy varsin vaivattomasti. Tee verkkopankissasi e-laskusopimus Insinööriliitolle. Sopimuksen tekemiseen tarvitset viitenumerosi, joka on viimeisimmässä jäsenmaksulaskussasi.

Laskutus alkaa seuraavasta mahdollisesta kuukausierästä. Ensimmäistä e-laskua edeltävät jäsenmaksuerät pitää suorittaa paperilaskun tiedoilla.

E-laskut lähetetään aina kuukauden alkupäivinä verkkopankkiisi kuukausierän suuruisena ja eräpäivällä. Jos haluat suorittaa kerralla koko loppuvuoden jäsenmaksun, muuta maksun suuruudeksi loppuvuoden jäsenmaksusi summan.

Eläkeläisjäsenmaksut ja opiskelijoiden kassamaksut ovat aina vuosimaksuja, ja ne toimitetaan vuosimaksun summalla automaattisesti.

Voit valita itsellesi sopivan veloitustavan oman pankkisi tarjoamista vaihtoehdoista. Voit hyväksyä jokaisen saapuvan laskun erikseen, asettaa ne maksuun tililtäsi automaattisesti eräpäivänä tai laittaa automaattiselle maksatukselle haluamasi eurorajan, jonka yli menevät laskut käyt hyväksymässä.

E-laskuun siirtyminen on helppoa

• tee sopimus omassa verkkopankissasi

• voit maksaa jäsenmaksusi kuukausittain tai koko vuoden kerralla.

Puhelinneuvontaa yksityiselämän oikeusasioissa

TEKSTI: Ani Pekkanen, markkinointikoordinaattori

Insinööriliitolla on työsuhdepalvelujen lisäksi Eversheds-asianajotoimiston kanssa sopimus puhelinneuvonnasta jäsenten yksityiselämän oikeusasioissa. Palvelu on ilmainen ja koskee myös jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten asioita.

Arkielämässä voi askarruttaa monenlaiset oikeudelliset pulmat kuten miten kannattaa edetä asuntokauppariidan selvittelyssä tai miten siirtää varallisuutta sukupolvelta toiselle. Kuinka verot määräytyvät eri tilanteissa tai mitä hyötyä on avioehtosopimuksesta? Esimerkiksi tämäntyyppisiin kysymyksiin voi saada vastauksia puhelimitse Evershedsin asiantuntijoilta.

Puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka voi selvittää puhelimessa. Jos asiaa ei voida selvittää puhelinkeskustelun aikana, sinulla on mahdollisuus sopia lakimiehen kanssa toimeksiannosta. Siitä Eversheds veloittaa erikseen.

Edistä oikeuksiasi ja taloudellista etuasi kysymällä ajoissa neuvoa. Ennakointi voi säästää monilta ristiriidoilta ja vahingoilta.

Lue lisää: ilry.fi/eversheds