jäsenpiste

Hoida jäsenmaksusi e-laskuna

TEKSTI: Jarkko Ursin, palvelupäällikkö

E-lasku on kätevä tapa hoitaa jäsenmaksu. Jos et ole siihen vielä siirtynyt, se kannattaa tehdä nyt.

E-lasku ei huku postipinoihin ja maksut hoituvat lähes automaattisesti. Laskun tiedot näkyvät helposti omasta verkkopankista jälkikäteen.

Jos onni potkaisee, voit päästä uuden iPadin omistajaksi: kaikkien 18. marraskuuta mennessä e-laskuun siirtyneiden kesken arvomme yhden iPadin. Jos sinulla on jo e-laskutus meille voimassa, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

E-laskuun siirtyminen käy varsin vaivattomasti. Tee verkkopankissasi e-laskusopimus Insinööriliitolle. Sopimuksen tekemiseen tarvitset viitenumerosi, jonka löydät viimeisimmästä jäsenmaksulaskustasi.

Laskutus alkaa seuraavasta mahdollisesta kuukausierästä. Ensimmäistä e-laskua edeltävät jäsenmaksuerät pitää suorittaa paperilaskun tiedoilla.

E-laskut lähetetään aina kuukauden alkupäivinä verkkopankkiisi kuukausierän suuruisena ja eräpäivällä. Mikäli haluat suorittaa kerralla koko loppuvuoden jäsenmaksun, muuta maksun suuruudeksi loppuvuoden jäsenmaksusi summa.

Eläkeläisjäsenmaksut sekä opiskelijoiden kassamaksut ovat aina vuosimaksuja ja toimitetaan vuosimaksun summalla automaattisesti.

Valitse sopiva veloitustapa

• hyväksy jokainen saapuva lasku erikseen

• aseta laskut maksuun automaattisesti eräpäivänä

• laita automaattiselle maksatukselle haluamasi euroraja, jonka yli menevät laskut käyt hyväksymässä.

Insinööriliiton uudet matkailuedut

TEKSTI: Jenna Särkkä, markkinointikoordinaattori

Insinööriliitolla on uusia matkailuetuja Member+-jäsen- etupalvelussa. Member+-jäsenetupalvelu kokoaa yhteen Insinööriliiton ja Akavan monipuoliset jäsenedut työelämään ja vapaalle. Edut liittyvät muun muassa hyvinvointiin, liikuntaan, matkustamiseen, verkkokauppoihin ja äänikirjapalveluihin.

Akavalaisten yhteisten etujen lisäksi Insinööriliitolla on palvelussa vain liiton jäsenille tarkoitettuja etuja, esimerkiksi mökki- ja matkailuetuja. Tämän vuoden uusia etuja ovat:

• Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämen majoituksesta jäsenille –15 prosenttia, vähintään 2 yötä

• Levin Iglut: Jäsenille huhtikuussa 2023 majoituksesta 30 prosentin alennus

• Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpyläkäynti 29 euron hintaan / hlö (sisältää tuotesetin)

• Suomen hostellijärjestön etu: Hostellijärjestön kotimaan hostelleissa 10 prosentin majoitusalennus, mahdollisuus hankkia kotimaan hostellikortti maksutta sekä kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan 15 euroa.

Lue lisää: ilry.fi/matkailuedut