jäsenpiste

Hae jäsenmaksualennusta ajoissa

teksti: Jarkko Ursin, palvelupäällikkö ja kuva: Shutterstock

Jos elämäntilanne muuttuu, jäsenmaksusta on mahdollista saada alennusta. Alennus voidaan myöntää alennusperusteen ajalle täysille kalenterikuukausille. Mikäli päättymisaika ei ole tiedossa, oletuksena on kuuden kalenterikuukauden alennus, kuitenkin enintään kuluvan vuoden loppuun.

Pysyvästi eläkkeelle siirtyneelle voidaan myöntää hakemuksesta eläkeläisjäsenyys. Eläkeläisjäsenyyttä haetaan vapaamuotoisella hakemuksella eläkepäätöksen jäljennöksen kera Insinööriliiton asiakaspalvelusta sähköpostitse.

Jäsenmaksualennusta voi hakea, jos jää työttömäksi, siirtyy varusmies- tai siviilipalvelukseen, vuorotteluvapaalle, palkattomalle perhevapaalle tai eläkkeelle.

Myös pitkäaikainen sairausloma, ulkomailla oleskelu tai päätoiminen opiskelu ovat jäsenmaksualennukseen oikeuttavia perusteita.

Tämän vuoden jäsenmaksualennusta on haettava kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Jos alennusperuste on olemassa eikä alennusta ole vielä hakenut, on syytä toimia heti. Näin välttyy vuoden lopun käsittelyruuhkalta ja hyötyy jäsenmaksualennuksen saman tien.

Jäsenmaksualennuksen myöntäminen edellyttää, että jäsenmaksut ovat maksettuna aikaisemmilta vuosilta. Käsittelyn jälkeen asiakaspalvelu lähettää alennuspäätöksen ja korjatun jäsenmaksulaskun, jos jäsenmaksuja on vielä maksamatta kuluvalta vuodelta.

Tarvittaessa ennen käsittelyä asiakaspalvelu pyytää lisätietoja hakemukseen.

Lue lisää: www.ilry.fi/alennus.

Hae alennusta eAsioinnista: www.ilry.fi/jasen (vaatii kirjautumisen).

Hae eläkeläisjäsenyyttä: asiakaspalvelu@ilry.fi.

Bongaa Pullabiili

teksti: Jenna Särkkä, markkinointikoordinaattori ja kuva: Maria Broman

Nyt sinulla on makea mahdollisuus päästä herkuttelemaan Insinööriliiton tarjoamalla herkkurahkapullalla. Voit samalla ihastella vaaleanpunaista Pullabiiliä ja tavata liiton asiantuntijoita.

Insinööriliitto ja Patisserie Teemu Auran Pullabiili kiertävät tiistaisin ja torstaisin jäsenten työpaikoilla Uudellamaalla. Kierrokset alkoivat syyskuun lopulla ja ovat ehtineet jo herättää runsaasti huomiota ja kiinnostusta. Pullabiili jatkaa kiertämistä aina lokakuun loppuun asti.

Ota mukaan myös liittoon kuulumaton työkaverisi. Liitto tarjoaa pullat sadalle ensimmäiselle jokaisella pysähdyksellä, ja paikan päällä jäseneksi liittyvät saavat yllätyslahjan.

Lue lisää: www.ilry.fi/pullabiili