jäsenpiste

Ota käyttöön vaivaton e-lasku

E-lasku on kätevä tapa hoitaa jäsenmaksu, jonka avulla maksut hoituvat automaattisesti. Laskun tiedot ovat katsottavissa helposti myös jälkikäteen omassa verkkopankissa. E-lasku on turvallinen, pankkien kehittämä laskujen vastaanotto- ja maksutapa.

Tee verkkopankissasi e-laskusopimus Insinööriliitolle. E-laskusopimuksen tekemiseen tarvitset viitenumerosi, joka on nähtävissä esimerkiksi viimeisimmässä jäsenmaksulaskussasi. Laskutus alkaa seuraavasta mahdollisesta kuukausierästä. Ensimmäistä e-laskua edeltävät jäsenmaksuerät maksetaan paperilaskun tiedoilla.

E-laskut lähetetään kuukauden alkupäivinä verkkopankkiisi kuukausierän suuruisena ja eräpäivällä. Jos haluat maksaa kerralla koko vuoden jäsenmaksun, muuta tuolloin maksun suuruudeksi vuosimaksusi summa. Eläkeläisjäsenmaksut ja opiskelijoiden kassamaksut ovat aina vuosimaksuja; ne lähetetään automaattisesti vuosimaksun summalla.

Voit valita itsellesi sopivan veloitustavan oman pankkisi tarjoamista vaihtoehdoista. Esimerkiksi voit hyväksyä jokaisen saapuvan laskun erikseen, asettaa ne maksettavaksi tililtäsi automaattisesti eräpäivänä tai ne maksetaan tililtäsi automaattisesti erikseen määrittelemääsi eurorajaan saakka.

Insinööriliitto arpoo kaikkien e-laskutusta jäsenmaksussa käyttävien kesken iPadin 18. marraskuuta, joten siirry e-laskutukseen nopeasti.

Liiton verkkosivut uudistuivat

teksti: Ani Pekkanen, markkinointikoordinaattori

Insinööriliiton uudistetut verkkosivut julkaistiin viime viikolla. Uusien verkkosivujen tavoitteena on ollut selkeys ja helppokäyttöisyys sekä entistä paremmin jäseniä palveleva kokonaisuus. Uudistuksessa on otettu huomioon jäseniltä ja muilta sivulla kävijöiltä saatuja kokemuksia ja toiveita.

Verkkosivujen jäsensivut ja jäsensivujen asiointipalvelut ovat toistaiseksi pysyneet ennallaan, joten jäsenkirjautumisessa ei ole tapahtunut muutoksia.

Verkkosivujen kehitystyö jatkuu edelleen. Seuraavaksi vuorossa on laajempi englanninkielinen sivusto, joka pyritään saamaan valmiiksi vielä tämän vuoden puolella.

Lisäksi kehitystyötä jatketaan edelleen käyttökokemusten perusteella; myös asiointipalvelujen on tarkoitus uudistua ensi vuonna.

Palautetta verkkosivuista tai mistä tahansa jäsenyyteen liittyvästä asiasta voit antaa sivulla www.ilry.fi/asiakaspalvelu.

Tutustu uudistuneisiin verkkosivuihin: www.ilry.fi

Ratavartijankatu 2, 8. krs, 00520 Helsinki

Asiakaspalvelu

0201 801 801, (8,8 snt/min)

avoinna arkisin klo 9–16

asiakaspalvelu@ilry.fi

www.ilry.fi

Kaikki liiton palvelut ja asiantuntijat tavoittaa parhaiten Insinööriliiton asiakaspalvelun kautta.

Insinööriliitolla on 30 alueellista ja kuusi valtakunnallista jäsenjärjestöä. Lisätietoa jäsenjärjestöistä on osoitteessa www.ilry.fi/jasenjarjestot

Liiton organisaatio

Edunvalvontayksikkö

johtaja

Petteri Oksa, 0201 801 839

Lakipalvelut

Tutkimustoiminta

Työmarkkinaedunvalvonta

Vaikuttajaviestintä

Yhteiskuntavaikuttaminen

Järjestöyksikkö

johtaja Tommi Grönholm, 0201 801 848

Jäsenyyden elinkaari -tiimi

Markkinointiviestintä

Urapalvelut ja koulutus

Palveluyksikkö

johtaja

Mika Leppinen, 0201 801 826

It-palvelut

Kehitystiimi

Palvelutiimi

– Asiakaspalvelu

– Jäsenrekisteri

Taloushallinto

Puheenjohtajisto

Puheenjohtaja

Samu Salo, 0201 801 810

1. varapuheenjohtaja

Timo Härmälä, 040 513 5988

varapuheenjohtaja

Jyrki Kopperi, 040 833 0633

varapuheenjohtaja

Kari Laitinen, 050 556 8501

johdon assistentti

Teija Hyvärinen, 0201 801 811