jäsenpiste

Hae jäsenmaksualennusta ajoissa

Jos elämäntilanteesi muuttuu, liiton jäsenmaksusta on mahdollista saada alennusta. Alennus voidaan myöntää alennusperusteen ajalle täysille kalenterikuukausille. Mikäli päättymisaika ei ole tiedossa, alennus voidaan oletuksena myöntää kuudelle kalenterikuukaudelle, kuitenkin enintään vuoden loppuun saakka.

Pysyvästi eläkkeelle siirtyneelle voidaan myöntää hakemuksesta eläkeläisjäsenyys eläkkeelle jäämisvuotta seuraavan täyden vuoden alusta. Eläkkeelle jäämisvuodelta on mahdollista hakea jäsenmaksualennusta.

Jäsenmaksualennusta voit hakea eri syistä: jos jäät työttömäksi, siirryt varusmies- tai siviilipalvelukseen, vuorotteluvapaalle, palkattomalle perhevapaalle tai eläkkeelle.

Myös pitkäaikainen sairausloma, ulkomailla oleskelu tai päätoiminen opiskelu ovat jäsenmaksualennukseen oikeuttavia perusteita.

Tämän vuoden jäsenmaksualennuksia on haettava 31.12.2019 mennessä. Toimi kuitenkin heti, jos alennusperuste on olemassa, etkä ole alennusta vielä hakenut. Näin vältyt loppuvuoden käsittelyruuhkalta ja saat jäsenmaksualennuksen heti hyödyksesi. Jäsenmaksualennuksen myöntäminen kullekin vuodelle edellyttää, että jäsenmaksusi ovat maksettuna aikaisemmilta vuosilta.

Käsittelyn jälkeen alennuspäätös lähetetään sinulle sähköpostilla. Jos haluat päätöksen postitse, ilmoita se hakuvaiheessa.

Alennuspäätöksen mukana toimitetaan myös mahdollinen korjattu jäsenmaksulasku. Ennen käsittelyä voidaan tarvittaessa pyytää hakemukseen liittyviä lisätietoja.

Lue lisää: www.ilry.fi/alennus

Roadshow on jo lähtökuopissa

teksti: Minna Virolainen

Insinööriliiton Roadshow lähtee jälleen kiertämään maata marraskuussa. Kiertuekaupunkeja lähestytään tehokkaalla kolmen pysäkin taktiikalla, joten tapahtumatkin jakautuvat usealle päivälle.

Ensimmäiseksi tankataan uralounaalla. Aterian ohessa kuulet, miten liiton palvelut ovat apunasi erilaisissa urapohdinnoissa ja tilanteissa.

Seuraava pysäkki on ammattikorkeakoulujen kampukset. Liiton asiantuntijoilta saat vinkkejä opintojesi loppusuoralle ja työelämään siirtymiseen. Jos CV-kuvasi kaipaa päivitystä, kampaa tukka ja valitse fiksu paita päälle. Mukana kiertueella on ammattikuvaaja eli mahdollisuus saada vakuuttava kuva asiakirjoihin sekä LinkedIn -profiiliin – ja jäsenille tietysti veloituksetta.

Mikään ei yhdistä niin tehokkaasti kuin yhteinen vihollinen. Joten Roadshown afterworkit järjestetään tällä kertaa jännittävän pakopelin merkeissä.

Tervetuloa verkostoitumaan ja toivottavasti selviämään voittajana illan kauhuskenaariosta.

Lue lisää: www.ilry.fi/tapahtumat


Insinööriliitto

Ratavartijankatu 2, 8. krs, 00520 Helsinki

Asiakaspalvelu

0201 801 801, (8,8 snt/min)

avoinna arkisin klo 9–16

asiakaspalvelu@ilry.fi

www.ilry.fi

Kaikki liiton palvelut ja asiantuntijat tavoittaa parhaiten Insinööriliiton asiakaspalvelun kautta.

Insinööriliitolla on 30 alueellista ja kuusi valtakunnallista jäsenjärjestöä. Lisätietoa jäsenjärjestöistä on osoitteessa www.ilry.fi/jasenjarjestot

Liiton organisaatio

Edunvalvontayksikkö

johtaja

Petteri Oksa, 0201 801 839

Lakipalvelut

Tutkimustoiminta

Työmarkkinaedunvalvonta

Vaikuttajaviestintä

Yhteiskuntavaikuttaminen

Järjestöyksikkö

johtaja Tommi Grönholm, 0201 801 848

IL 100 vuotta -tiimi

Jäsenyyden elinkaari -tiimi

Markkinointiviestintä

Urapalvelut ja koulutus

Palveluyksikkö

johtaja

Mika Leppinen, 0201 801 826

It-palvelut

Kehitystiimi

Palvelutiimi

– Asiakaspalvelu

– Jäsenrekisteri

Taloushallinto

Puheenjohtajisto

Puheenjohtaja

Samu Salo, 0201 801 810

1. varapuheenjohtaja

Timo Härmälä, 040 513 5988

varapuheenjohtaja

Lasse Laurikainen, 040 502 5205

varapuheenjohtaja

Stig Landén, 040 512 2849

johdon assistentti

Teija Hyvärinen, 0201 801 811

Henkilökunnan yhteystiedot kokonaisuudessaan ovat osoitteessa www.ilry.fi/yhteystiedot.