Jäsenkemuja yhä jäljelllä

KUVAT: Janne Luotola

Syksynkin mittaan on järjestetty Insinööriliiton 100-vuotisjuhlan merkeissä tapahtumia. Niitä on vielä marraskuun lopulle asti.

Tässä maistiaisia kahdesta tilaisuudesta.

Lue lisää: www.insinoori-lehti.fi, www.ilry.fi/il100

Hämeenlinnassa Insinööriliiton teltalla riitti vilskettä.Tuuloksen keskiaikaisten jäsenet esittävät viikinkejä.Valon kaupungin seminaari keräsi valaistusalan ammattilaisia.Insinööriliiton juhlavuosi näkyi Jyväskylän seminaarissa.

Uutta väkeä

Roosa MalinenInsinööriliiton järjestöyksikössä on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Ylioppilas Roosa Malinen on asiakaspalvelussa asiantuntijan opintovapaan sijaisena. Hän auttaa ja neuvoo jäseniä, kun heillä on tarvetta sille.

– Tehtäviini kuuluu vastauksien antaminen, kun jäsenellä on kiperä kysymys, liittyi se sitten työelämään tai liittomaailmaan.

Nuoresta iästään huolimatta Malinen on konkari liiton toimistossa. Alun perin hän tuli kesätöihin 15-vuotiaana. Kesä kesältä tehtävät muuttuivat vastuullisimmiksi, ja hän tutustui sekä jäsentietopalvelun että asiakaspalvelun tehtäviin.

Jenna HellgrémKesätöiden lisäksi Malinen on ollut kiireapulaisena asiakaspalvelussa.

Tradenomi Jenna Hellgrén on uusi jäsenrekisteriassistentti jäsentietopalvelussa. Hän käsittelee palvelupyyntöjä, jotka liittyvät erityisesti jäsenmaksuasioihin. Lisäksi hän selvittää työnantajaperinnässä olevien maksuja sekä hoitaa liittymisiä ja jäsentietomuutoksia.

– Työ edellyttää ajoittain tiivistä yhteydenpitoa palkanlaskijoihin jäsenmaksuasioissa.

Hellgrén tuli liittoon sosiaali- ja terveysministeriöstä, jossa hän työskenteli osastosihteerinä noin 3,5 vuotta eri osastoilla.