jäsenpiste

Jäsenkortti menee mobiiliin

Elokuun alun jälkeen liittyneet, uudet jäsenet saavat jäsenkorttinsa mobiilisovellukseen. Insinööriliiton mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsenkortti, jäsennumero ja vakuutustodistus kulkevat mukana.

Sähköisellä kortilla saa kaikki muut samat jäsenedut kuin muovikortilla, lukuun ottamatta Teboilin alennusta. Sovelluksessa voi helposti myös selata liiton tulevia tapahtumia ja palkkataulukoita Palkkanosturissa.

Sovelluksen voi ladata älypuhelimeen maksutta Google Play ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksen käyttö edellyttää voimassaolevaa jäsenyyttä.

Uudet jäsenet voivat tilata perinteisen, muovisen jäsenkortin, mikäli sille on tarvetta. Jäsenillä jo käytössä olevat, muoviset jäsenkortit toimivat normaalisti voimassaoloaikansa mukaisesti. Myös rikkoutuneen tai kadonneen kortin tilalle saa uuden, jos tarvetta perinteiselle kortille on.

Perinteisen, muovisen jäsenkortin voi tilata jäsensivuilta.

Lue lisää: www.ilry.fi/jasenkorttitilaus (vaatii kirjautumisen)

Työpaikkatorin hakuvahti palveluksessasi

teksti: Minna Virolainen


Uusi työpaikka
tähtäimessä? Työpaikkatorin hakuvahdilla saat tiedot avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi. Vahdin saat käyttöösi Hakusivu-osiosta, jossa voit määritellä hakukriteerit sekä valita, kuinka usein haluat sähköpostia.

Insinööriliiton Työpaikkatori uudistui viime keväänä. Uudistuksen myötä palvelu on nykyään avoin eli sen käyttö ei enää vaadi kirjautumista jäsensivuille. Uusi toteutus on myös käyttäjäystävällisempi sekä mobiilisti että tietokoneella.

Työpaikkojen selailua helpottaa paikkojen jaottelu kuuteen tehtäväalueeseen: tuotanto ja teollisuus, ict- ja tietoliikenneala, suunnittelutehtävät, rakennusala, julkinen sektori sekä tekninen myynti.

Työpaikkotori-palvelun tuottaa Duunitori. Uuden yhteistyökumppanin myötä Työpaikkatorilla olevien avoimien tekniikan alan työpaikkojen määrä on moninkertaistettu.

Myös Kesäduunitori on osa Duunitorin tuottamaa Työpaikkatoria eli kesätöitä ja harjoittelupaikkoja on tarjolla Opiskelijat ja vastavalmistuneet -osiossa.

Lue lisää: www.ilry.fi/tyopaikkatori