jäsenpiste

Opiskelijan on hyvä pitää tietonsa ajan tasalla

Kun opiskelija liittyy opiskelijajäseneksi, hän ilmoittaa arvioidun päivämäärän valmistumiselleen. Useimmilla opiskelijoilla tärkeä päivämäärä kuitenkin muuttuu opintojen aikana. Jos sinun valmistumispäiväsi muuttuu, ilmoita uusi arviosi valmistumispäivästäsi jäsensivujen e-asioinnissa. Ilmoituksen tekeminen vaatii kirjautumisen.

Valmistumisen jälkeen ilmoita siitä liittoon jäsensivujen e-asioinnissa. Päivitä samalla jäsentietosi ajan tasalle. Valmistumisilmoituksen myötä jäsenyytesi muuttuu; insinöörinä et ole enää opiskelijajäsen.

Valmistumispäivästäsi alkaen jäsenyytesi jatkuu postiosoitteesi mukaisessa jäsenjärjestössä, ellet ilmoita muuta jäsenjärjestöä.

Valmistumisilmoitus on syytä tehdä heti valmistumisen jälkeen. Sen voi tehdä myös ennakkoon aikaisintaan kuukausi ennen valmistumispäivää.

Opiskeluaikanaan Insinööriopiskelijaliittoon liittynyt ja jäsenyysaikanaan valmistunut insinöörijäsen saa ilman erillistä hakemusta jäsenmaksustaan alennusta 18 kuukauden ajan valmistumispäivästä alkaen.

Jos opintosi ovat keskeytyneet, et voi enää jatkaa Insinööriopiskelijaliiton jäsenenä. Ilmoita opintojesi keskeytymisestä liiton asiakaspalveluun vapaamuotoisella sähköpostiviestillä, jossa on jäsennumerosi tai syntymäaikasi.

Jos haluat jatkaa Insinööriliiton jäsenenä opintojen keskeytymisen jälkeen, ota yhteys liiton asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu tarkistaa, mikä on muuttuneessa tilanteessa sinulle sopiva jäsenjärjestö.

Varmista jäsenyytesi

• opiskelijana tarkista jäsentiedoista valmistumispäivä

• tutkinnon jälkeen ilmoita valmistumisestasi

• jos opinnot keskeytyvät, ilmoita asiakaspalveluun.

Uudenlaisia urapalveluita jäsenille

TEKSTI: Sari Hormio, markkinointikoordinaattori

Insinööriliitto on aloittanut yhteistyön ura- ja työllistymispalveluita tarjoavan Coolla Oy:n kanssa. Yhteistyön ansiosta jäsenet voivat nyt itse varata ajan ura- ja työnhakupalveluihin sähköisen kalenterin kautta. Ajat ovat puolesta tunnista tuntiin.

Voit muun muassa pyytää kommentteja työhakemukseesi ja ansioluetteloosi, kysyä neuvoa työnhakuun ja hakea sparrausta oman osaamisen tunnistamiseen.

Saat myös vinkkejä alan vaihtamiseen ja uralla etenemiseen.

Koska ura- ja työnhakupalvelut tarjotaan sähköisesti, voit saada apua ja valmennusta asuinpaikasta riippumatta. Ajanvaraus on avoinna aina, ja saat varattua sinulle sopivimman ajan suoraan kalenterista.

Ajanvaraukseen pääsee Insinööriliiton verkkosivuilta eli jäsensivujen kautta.

Jos et muista jäsennumeroasi, ota yhteys asiakaspalveluun tai tarkista numeron laskusta. Kaikkien muiden palveluiden, kuten palkka- ja työsuhdepalveluiden ajanvaraukset hoituvat entiseen malliin asiakaspalvelun kautta.