jäsenpiste

Työpaikkatiedot ajan tasalle – voita Ipad

TEKSTI: Jarkko Ursin, palvelupäällikkö

Ajantasainen työpaikkatieto on tärkeä tieto edunvalvonnallesi Insinööriliitossa. Nopein tapa päivittää työpaikkatiedot ajan tasalle sujuu jäsensivujen eAsioinnissa.

Keskeisiä tietoja on voimassa oleva työsuhteesi, työtehtäväsi, työntekopaikkasi ja työsuhteen alkamispäivämäärä.

Työpaikkatietojen ajantasaisuuden merkitys korostuu edunvalvonnassa, erityisesti neuvottelu- ja työtaistelutilanteissa. Työpaikkatiedon perusteella toimitamme sinulle kohdennettua viestintää muun muassa työpaikan muutosneuvottelutilanteissa, työehtosopimusneuvottelujen aikaan sekä mahdollisissa työtaistelutilanteissa.

Jos tarvitset liitolta työsuhdeneuvontaa, myös silloin on tärkeää, että jäsenrekisterissä työpaikkatiedot ovat oikeat.

Käy päivittämässä työpaikkatietosi. Myös opiskelijat ja työttömät työnhakijat voivat osallistua huolehtimalla tietonsa ajan tasaisiksi. Näin osallistut Ipadin arvontaan.

Liitto arpoo kaikkien kesäkuun alusta alkaen eAsioinnissa käyneiden kesken yhden Ipadin 6. heinäkuuta. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja palkinto toimitetaan postitse.

Samalla osallistut myös Veloinssi-arvontaan, jossa pääpalkintona arvotaan ensi maaliskuussa Helkaman e-jopo.

Lue lisää: ilry.fi/veloinssi

Huolehdi jäsentiedoistasi

• Pidäthän työpaikkatietosi aina ajan tasalla.

• Tarkista ja päivitä työpaikkatietosi ja osallistu Ipadin arvontaan.

• Kun toimit heti, voit osallistua kahteen eri arvontaan.

Liitto tarjoaa neuvontaa yksityiselämän oikeusasioissa

TEKSTI: Jenna Särkkä, markkinointikoordinaattori

Insinööriliiton sopimus Eversheds Asianajotoimiston kanssa kattaa jäsenen puhelinneuvonnan yksityiselämän oikeusasioissa. Palvelu on ilmainen ja koskee myös jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten asioita.

Neuvonta koskee yksityiselämän oikeusasioita. Neuvoa voi kysyä esimerkiksi perinnöistä ja testamentista tai avioehdosta. Aihepiirin ulkopuolelle jäävät työsuhteeseen ja -tehtäviin liittyvät kysymykset. Niissä auttaa Insinööriliiton työsuhdeneuvonta.

Kun soitat puhelinpalveluun, mainitse, että olet Insinööriliiton jäsen ja ilmoita asianajajalle nimesi ja jäsennumerosi.

Keskustelun sisältö on luottamuksellinen ja jää asianajajan vaitiolovelvollisuuden piiriin. Palvelussa tarkoitus on, että asian voi selvittää puhelimessa ilman perehtymistä asiakirjoihin.

Lue lisää: ilry.fi/eversheds