jäsenpiste

Siirrä jäsenmaksulaskusi e-laskuksi

E-lasku on kätevä tapa hoitaa jäsenmaksu. Lasku ei huku postipinoihin ja maksut hoituu automaattisesti. Laskun tiedot ovat nähtävissä omasta verkkopankista myös jälkikäteen. E-lasku on turvallinen, pankkien kehittämä laskujen vastaanotto- ja maksutapa.

E-laskuun siirtyminen on helppoa. Tee verkkopankissasi e-laskusopimus Insinööriliitolle. Sopimuksen tekemiseen tarvitset viitenumerosi, joka on esimerkiksi viimeisimmässä jäsenmaksulaskussasi.

Laskutus alkaa seuraavasta mahdollisesta kuukausierästä. Ensimmäistä e-laskua edeltävät jäsenmaksuerät on maksettava paperilaskun tiedoilla.

Eläkeläisjäsenmaksut sekä opiskelijoiden kassamaksut ovat aina vuosimaksuja, joten näiden maksuluokkien osalta seuraa mahdollinen e-laskutus on ensi vuoden alkupuolella. Mahdolliset avoimet jäsenmaksut tämän vuoden osalta pitää siis suorittaa paperilaskun tai saapuneen maksumuistutuksen tiedoin.

Maksumuistutukset eivät tule e-laskulaisellekaan verkkopankkiin. Maksumuistutuksissa mainitut erät on maksettava muistutuksessa annetuilla maksutiedoilla.

Uusi jäsenetu avuksi muuttoon

teksti: Saara Eriksson


Insinööriliiton
jäsenenä saat Lumo-muuttolaatikko- edun, kun muutat Lumo- kotiin tai vaihdat Lumo- kodista toiseen. Saat käyttöösi viikoksi 40 muuttolaatikkoa veloituksetta. Jäsenedun arvo on noin 100 euroa ja sen tarjoaa Lumo-kotien yhteistyökumppani Lainalaatikko Oy.

Jäsenetukampanja on voimassa 31.10.2019 asti.

Muuttolaatikot toimitetaan vanhaan osoitteeseesi ja noudetaan uudesta Lumo-kodistasi. Sinun tehtäväksesi jää pakata ja muuttaa tavarat uuteen kotiin. Pakkaus- ja kuljetuspalvelut eivät siis sisälly etuun. Jos tarvitset enemmän laatikoita ja/tai lisäaikaa, maksat näistä ylimääräisistä palveluista suoraan Lainalaatikolle.

Jäsenetu aktivoituu, kun käytät koodia LUMOINSSI tilatessasi laatikoita Lainalaatikolta. Etu on käytettävissä Lainalaatikon toimintapaikkakunnilla sekä Oulussa.

Lue lisää: www.ilry.fi/lumo