jäsenpiste

Opiskelijanakin tiedot on hyvä pitää ajan tasalla

TEKSTI: Jarkko Ursin, palvelupäällikkö

Kun insinööriopiskelija liittyy opiskelijajäseneksi, hän ilmoittaa arvioidun päivämäärän valmistumiselleen. Useimmilla opiskelijoilla tärkeä päivämäärä kuitenkin muuttuu opintojen aikana.

Jos sinulle on käynyt näin, ilmoita uusi arviosi valmistumispäivästäsi jäsensivujen e-asioinnissa. Ilmoituksen tekeminen vaatii kirjautumisen.

Valmistumisen jälkeen tee valmistumisilmoitus liittoon jäsensivuilla. Päivitä samalla jäsentietosi ajan tasalle. Valmistumisilmoituksen myötä jäsenyytesi muuttuu: insinöörinä et ole enää opiskelijajäsen.

Valmistumispäivästäsi alkaen jäsenyys jatkuu postiosoitteesi mukaisessa jäsenjärjestössä, ellet muuta jäsenjärjestöä ilmoita. Valmistumisilmoitus on syytä tehdä heti valmistumisen jälkeen. Sen voi tehdä myös ennakkoon aikaisintaan kuukausi ennen valmistumispäivää.

Opiskeluaikanaan Insinööriopiskelijaliittoon liittynyt ja jäsenyysaikanaan valmistunut insinöörijäsen saa ilman erillistä hakemusta jäsenmaksustaan alennusta 18 kuukauden ajan valmistumispäivästä alkaen.

Opintojen keskeytys voi katkaista jäsenyyden. Jos opinnot ovat keskeytyneet, ei voi enää jatkaa Insinööriopiskelijaliiton jäsenenä.

Ilmoita opintojesi keskeytymisestä liiton asiakaspalveluun vapaamuotoisella sähköpostiviestillä, jossa on jäsennumerosi tai syntymäaikasi.

Jos haluat jatkaa Insinööriliiton jäsenenä opintojen keskeytymisen jälkeen, ota yhteys liiton asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu tarkistaa, mikä on muuttuneessa tilanteessa sinulle sopiva jäsenjärjestö.

Ota kaikki irti jäsenyydestäsi

• Kerro valmistumispäiväsi.

• Päivitä muuttunut tilanteesi.

• Nauti opiskelijan jäseneduista.

Hostellimatkailu jäsenetuna

TEKSTI: Ani Pekkanen, markkinointikoordinaattori

Hostellit tarjoavat taloudellisia ja ekologisesti kestäviä matkustuskokemuksia. Majoitustilat on tarkoitettu kaiken ikäisille yksin tai porukalla matkaaville.

Suomen Hostellijärjestön verkostossa on yli 50 uniikkia hostellia eri puolilla maata. Niissä on valittavana erilaisia huoneita omilla tai jaetuilla kylpyhuoneilla sekä yhteisiä oleskelu- ja keittiötiloja. Valikoimaa on niin yhteisöllisestä ilmapiiristä kuin omasta rauhasta nauttiville.

Hostellijärjestö ja sen verkoston hostellit ovat myös osa maailmanlaajuista Hostelling International (HI) verkostoa, johon kuuluu noin 3 000 HI-hostellia lähes 60 maassa. HI-majapaikkoja on useissa suosituissa kohteissa niin Euroopassa kuin kaukomailla.

Euroopassa hostelleja on esimerkiksi useimmista suurkaupungeissa, Aurinkorannikolla ja alppimaisemissa.

Liiton jäsenetuna on maksuton hostellijärjestöjen kotimaan hostellikortti, millä saa 10 prosentin majoitusalennuksen ja muita matkailuetuja. Ulkomaisissa HI- hostelleissa majoitusalennuksen saa kansainvälisellä hostellikortilla, jonka jäsenetuhinta on 15 euroa.

Lue lisää: ilry.fi/matkailuedut