jäsenpiste

Hoida jäsenmaksusi e-laskuna

TEKSTI: Jarkko Ursin, palvelupäällikkö

E-lasku on kätevä tapa hoitaa jäsenmaksu. Jos et ole siihen vielä siirtynyt, se kannattaa tehdä nyt.

E-lasku ei huku postipinoihin ja maksut hoituvat automaattisesti. Jälkikäteen laskun tiedot ovat nähtävissä helposti omassa verkkopankissa.

Jos onni potkaisee, voit päästä uuden iPadin omistajaksi: kaikkien 31. toukokuuta mennessä e-laskuun siirtyneiden kesken arvomme yhden iPadin. Jos sinulla on jo e-laskutus meille voimassa, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Siirtyminen e-laskuun käy vaivattomasti. Tee verkkopankissasi e-laskusopimus Insinööriliitolle. Sopimuksen tekemiseen tarvitset viitenumerosi, joka on viimeisimmässä jäsenmaksulaskussasi.

Laskutus alkaa seuraavasta mahdollisesta kuukausi- erästä. Ensimmäistä e-laskua edeltävät jäsenmaksuerät maksetaan paperilaskun tiedoilla.

E-laskut lähetetään aina kuukauden alkupäivinä verkkopankkiisi kuukausierän suuruisena ja eräpäivällä. Mikäli haluat suorittaa kerralla koko loppuvuoden jäsenmaksun, muuta maksun suuruudeksi loppuvuoden jäsenmaksusi summa.

Eläkeläisjäsenmaksut sekä opiskelijoiden kassamaksut ovat aina vuosimaksuja, ja ne toimitetaan vuosimaksun summalla automaattisesti.

Valitse itsellesi sopiva veloitustapa oman pankkisi tarjoamista vaihtoehdoista. Voit hyväksyä jokaisen saapuvan laskun erikseen tai asettaa ne maksuun tililtäsi automaattisesti eräpäivänä. Voit myös laittaa automaattiselle maksatukselle haluamasi eurorajan, jonka yli menevät laskut hyväksyt erikseen.

Siirry e-laskuun

– jäsenmaksu hoituu automaattisesti

– e-laskulla saat vaivattomuutta

– voit voittaa arvonnassa iPadin.

CityShoppari on nyt ILRY Mobiilissa

TEKSTI: Ani Pekkanen, markkinointikoordinaattori

Saat CityShopparin ilmaiseksi käyttöösi liiton omassa ILRY Mobiili -sovelluksessa. CityShoppari on kotimainen sovellus, joka kokoaa yhteen yli tuhat etua jopa 2 000 toimipaikassa ympäri Suomen.

CityShoppari-sovelluksessa voit selata etuja kategorioittain. Niitä ovat esimerkiksi kahvilat ja ravintolat, muoti, kampaamot, kauneus, koti, lapset, liikunta, autoilu, terveys, vapaa-aika, matkailu, liikkumispalvelut ja verkkokauppa sekä uudet edut.

Palveluun ilmestyy viikoittain uusia etuja. Sovellusta on helppo käyttää ja se näyttää lähimmät etujen tarjoajat sijaintisi mukaan.

Vuosittainen säästösi sovelluksesta on 14,99 euroa, puhumattakaan säästöstä, joka kertyy CityShopparin kautta saatavilla alennuksilla. Jäsenedun voi hyödyntää vain ILRY Mobiilin kautta. Sovellus ladataan ILRY Mobiilin Jäsenedut-osiossa.

Lue lisää: ilry.fi/cityshoppari