jäsenpiste

Työpaikkatiedot

ajan tasalle – voita iPad

Ajantasainen työpaikkatietosi on tärkeä tieto edunvalvonnallesi. Työpaikkatiedot voit päivittää ajan tasalle verkossa jäsensivuilla tai sähköpostitse asiakaspalvelussa.

Tärkeitä tietoja ovat voimassa oleva työsuhteesi, työtehtäväsi ja työntekopaikkasi.

Työpaikkatietojen ajantasaisuuden merkitys korostuu edunvalvonnassa, erityisesti neuvottelu- ja työtaistelutilanteissa. Työpaikkatiedon perusteella toimitamme sinulle kohdennettua viestintää muun muassa yt-tilanteissa, työehtosopimusneuvottelujen aikaan sekä mahdollisissa työtaistelutilanteissa tai niiden lähestyessä.

Käy päivittämässä työpaikkatietosi. Jos ne ovat jo ajan tasalla, kuittaa ne oikeiksi jäsensivuilla. Myös opiskelijat ja työttömät työnhakijat voivat osallistua huolehtimalla tietonsa ajan tasaisiksi. Näin toimimalla osallistut iPadien arvontaan.

Arvomme kaikkien helmikuusta alkaen tietonsa tarkistaneiden ja päivittäneiden kesken yhden iPadin 30. huhtikuuta, 29. toukokuuta sekä 30. kesäkuuta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, ja voitto toimitetaan postitse.

Kun toimit heti, osallistut jopa kolmeen arvontaan.

Päivitä nyt: www.ilry.fi/muutos, asiakaspalvelu@ilry.fi

Lähde liiton joukkueessa mukaan turnauksiin

teksti: Minna Virolainen

Haluaisitko osallistua hyvässä porukassa jonkin joukkuelajin harrasteturnaukseen? Insinööriliiton verkostotoiminta laajenee nyt myös urheilun ja liikunnan pariin. Liitto kannustaa ja tukee jäsenten osallistumista erilaisiin turnauksiin ja tapahtumiin Insinööriliiton joukkueena.

Liiton joukkueella voidaan osallistua minkä tahansa lajin kilpailuun, ja tapahtuma voi olla missä päin Suomea tahansa. Liitto maksaa joukkueen osallistumismaksun ja auttaa tarvittaessa joukkueen kokoamisessa. Tuen ehtona on, että joukkue koostuu liiton jäsenistä ja sen nimessä käytetään Insinööriliittoa.

Tämänhetkinen listaus potentiaalisista lajeista ja turnauksista on liiton tapahtumakalenterissa. Voit myös ehdottaa turnausta tai tapahtumaa, josta olet kiinnostunut, jos sitä ei vielä löydy listalta. Katsotaan, mitä joukkueita saamme kokoon. Tapahtumalista päivittyy uusilla lajeilla ja turnauksilla, joten kannattaa seurata tilannetta uusien joukkueiden osalta.

Myös apu joukkueiden kokoamiseen on tervetullutta. Jos sinulla on kiinnostusta joukkueen kokoamiseen ja verkostojesi laajentamiseen, ota yhteyttä.

Lue lisää: www.ilry.fi/ILjoukkueet