jäsenpiste

Opiskelija, päivitä tietosi

Kun liityit liittoon opiskelijajäseneksi, ilmoitit arvioidun valmistumispäivämääräsi. Useimmilla opiskelijoilla arvioitu valmistumispäivä muuttuu opintojen aikana, joten muistathan ilmoittaa uuden arviosi liittoon. Ilmoita myös, jos olet vaihtanut oppilaitosta tai opintosuuntaa.

Kun olet valmistunut insinööriksi, on aika tehdä valmistumisilmoitus liittoon. Ilmoituksella päivität jäsentietosi ajan tasalle. Samalla jäsenyytesi muuttuu, sillä et voi olla enää opiskelijajäsen. Jäsenyytesi jatkuu valmistumispäivästäsi alkaen postiosoitteesi mukaisessa jäsenjärjestössä, ellet ilmoita toista jäsenjärjestöä.

Liittoon opiskeluaikana liittynyt, valmistunut insinööri- jäsen saa ilman erillistä alennushakemusta 18 kuukauden ajalta jäsenmaksualennusta jäsenmaksustaan valmistumispäivästä alkaen.

Jos opintosi ovat keskeytyneet, liiton jäsenyyttä ei voida enää jatkaa. Ilmoita opintojesi keskeytymisestä liiton asiakaspalveluun vapaamuotoisella sähköpostiviestillä, jossa on jäsennumerosi tai syntymäaikasi.

Jos haluat jatkaa Insinööriliiton jäsenenä, vaikka insinööriopintosi ovat keskeytyneet, ota yhteys asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu tarkistaa, mikä on sinulle sopiva jäsenjärjestö.

Lue lisää: www.ilry.fi/muutos (vaati kirjautumisen), www.ilry.fi/valmis

Pidä itsesi ajan tasalla

Saatko sähköpostiisi liiton uutiskirjeen? Insinööriliiton uutiskirje lähetetään kerran kuussa ja siihen kootaan ajankohtaisia nostoja työelämään ja -arkeen vaikuttavista asioista. Uutiskirje muistuttaa käytössäsi olevista palveluista ja -eduista sekä vinkkaa mielenkiintoisista kampanjoista ja tapahtumista.

Liiton koulutustilaisuuksia järjestetään ympäri maata. Sähköpostikutsut koulutuksiin lähetetään alueittain, ainoastaan webinaarikutsut lähetetään koko jäsenistölle. Myös tapahtumakutsut kohdennetaan alueittain.

Jos et ole saanut uutiskirjeitä tai kutsuja, varmista, että jäsentiedoissasi on oikea sähköpostiosoite. Tarkista myös, onko jäsentiedoissasi viestintäkieltoja, jotka rajaavat sähköpostin lähettämistä.

Viestintäkiellot on tehty aiheittain, jotta jäsentiedoissa voi tehdä omaan tilanteeseen sopivat rajaukset. Jos et esimerkiksi ole kiinnostunut liiton koulutuksista, voit merkitä jäsentietoihisi koulutuskutsukiellon, minkä jälkeen saat edelleen liiton uutiskirjeen ja tapahtumakutsut.

Jäsentiedot voi tarkistaa ja päivittää jäsensivuilla.

teksti: Minna Virolainen