jäsenpiste

Opintojen keskeytys voi katkaista jäsenyyden

TEKSTI: Jarkko Ursin, palvelupäällikkö

Kun opiskelija liittyy Insinööriliiton jäseneksi, hän ilmoittaa arvioidun päivämäärän valmistumiselleen. Useimmilla opiskelijoilla tärkeä päivämäärä kuitenkin muuttuu opintojen aikana.

Jos sinulle käy näin, ilmoita uusi arvio valmistumispäivästäsi jäsensivujen eAsioinnissa. Ilmoituksen tekeminen vaatii kirjautumisen.

Opintojen jälkeen tee valmistumisilmoitus liittoon jäsensivujen eAsioinnissa. Päivitä samalla jäsentietosi ajan tasalle. Valmistumisilmoituksen myötä jäsenyytesi muuttuu, sillä insinöörinä et ole enää opiskelijajäsen. Valmistumispäivästä alkaen jäsenyys jatkuu postiosoitteen mukaisessa jäsenjärjestössä, jos jäsen ei muuta jäsenjärjestöä.

Valmistumisilmoitus on syytä tehdä heti valmistumisen jälkeen. Sen voi tehdä myös ennakkoon, aikaisintaan kuukausi ennen valmistumispäivää.

Kun opiskelija on liittynyt opiskeluaikanaan Insinööriopiskelijaliittoon ja valmistunut jäsenyysaikanaan, hän saa vastavalmistuneena insinöörijäsenenä jäsenmaksustaan alennusta 18 kuukauden ajan ilman erillistä hakemusta.

Jos opinnot ovat keskeytyneet, ei voi enää jatkaa Insinööriopiskelijaliiton jäsenenä. Ilmoita opintojen keskeytymisestä liiton asiakaspalveluun vapaamuotoisella sähköpostiviestillä, jossa on jäsennumerosi tai syntymäaikasi.

Jos haluat jatkaa Insinööriliiton jäsenenä opintojen keskeytymisen jälkeen, ota yhteys liiton asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu tarkistaa, mikä on muuttuneessa tilanteessa sinulle sopiva jäsenjärjestö.

Pidä tiedot ajan tasalla

– päivitä muuttuva valmistumispäivä

– kerro valmistumisesta

– ilmoita opintojen keskeyttämisestä.

Insinööriliitto luopuu muovisesta jäsenkortista

TEKSTI: Jenna Särkkä, markkinointikoordinaattori

Nykyiset perinteiset jäsenkortit ovat voimassa helmikuun loppuun asti eikä uusia muovisia jäsenkortteja toimiteta enää. Sähköinen jäsenkortti on jo nyt käytössä ILRY Mobiilin kautta. Jos sinulla ei ole vielä älypuhelimen sovellusta, lataa se ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Jos et halua siirtyä sovelluksen käyttöön, voit tilata jäsentodistuksen liiton asiakaspalvelusta.

Muovinen jäsenkortti on voimassa vielä helmikuun ajan, mutta kortissa olevat vakuutustiedot eivät ole enää voimassa. Jäsenvakuutukset siirtyivät vuoden alusta vahinkovakuutusyhtiö Turvaan, ja ILRY Mobiili toimii vakuutustodistuksena siitä lähtien.

Vakuutustodistuksen saat käyttöön myös TaskuTurva- sovelluksesta.

Vaikka muovinen jäsenkortti päättyy, sen mg-nauhalla saa vielä tankkausedun. Tällä hetkellä Teboilin jäsenedut ovat käytössä vain muovisen jäsenkortin ja Mobilepayn kautta. Teboil on selvittänyt erilaisia ratkaisuja magnettinauhasta luopumiseksi; uuden ratkaisun pitäisi tulla käyttöön tänä vuonna.

Lataa sähköinen jäsenkortti: www.ilry.fi/mobiili