jäsenpiste

Opiskelija, ovatko opintotietosi ajan tasalla?

teksti: Jarkko Ursin, palvelupäällikkö ja kuva: Shutterstock

Kun liityit opiskelijajäseneksi, ilmoitit arvioidun valmistumispäivämääräsi. Useimmilla opiskelijoilla arvioitu valmistumispäivä muuttuu opintojen aikana, joten muistathan ilmoittaa uuden arviosi jäsensivuilla www.ilry.fi/muutos (vaati kirjautumisen). Tee ilmoitus myös siinä tapauksessa, että olet vaihtanut oppilaitosta tai opintosuuntaa.

Kun olet valmistunut insinööriksi, on aika tehdä valmistumis- ilmoitus liittoon www.ilry.fi/valmis. Valmistumisilmoituksella kerrot valmistuneesi ja päivität jäsentietosi ajan tasalle. Samalla myös jäsenyytesi muuttuu, sillä et voi olla enää opiskelijajäsen. Jäsenyytesi jatkuu valmistumispäivästäsi alkaen postiosoitteesi mukaisessa jäsenjärjestössä ellet ilmoita muuta jäsenjärjestöä. Tee valmistumisilmoitus heti valmistuttuasi kuitenkin aikaisintaan kuukautta ennen valmistumispäivääsi.

Insinööriopiskelijaliittoon opiskeluaikana liittynyt, valmistunut Insinöörijäsen, saa ilman erillistä alennushakemusta 18 kuukauden ajalta jäsenmaksualennusta jäsenmaksustaan valmistumispäivästä alkaen.

Jos opintosi ovat keskeytyneet, Insinööriopiskelijaliiton jäsenyyttä ei voida enää jatkaa. Ilmoita opintojesi keskeytymisestä liiton asiakaspalveluun vapaamuotoisella sähköpostiviestillä, jossa on jäsennumerosi tai syntymäaikasi. Jos haluat jatkaa Insinööriliiton jäsenenä, vaikka insinööriopintosi ovat keskeytyneet, ota yhteys asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu tarkistaa tällöin, mikä olisi sinulle sopiva jäsenjärjestö.

Webinaaritallenteet entistä kätevämmin käytössäsi

teksti: Minna Virolainen

Insinööriliiton webinaarien tallennekirjasto on siirtynyt liiton omille jäsensivuille ja tallenteita pääsee nyt katsomaan entistä helpommin. Webinaaritallenteet ovat kaikkien jäsenten käytettävissä. Voit siis katsella tallenteen, vaikka et olisi osallistunut varsinaiseen webinaariin.

Webinaarien osalta liitolla on käytössä GoToWebinar-palvelu. Kun haluat katsoa tallenteen, jäsensivujen linkki vie sinut GoToWebinarin kirjautumissivulle. Tarvittavat tiedot ovat nimi ja sähköpostiosoite.

Kirjautumisen jälkeen kyseinen webinaaritallenne käynnistyy automaattisesti. Kirjautuminen tehdään jokaisella näyttökerralla ja jokaisen tallenteen kohdalla.

Tällä hetkellä webinaarikirjastossa on katseltavissa 35 tallennetta. Uudet tallenteet tulevat jäsensivuille katseltavaksi noin viikon sisällä varsinaisesta webinaarilähetyksestä.

Tuleva webinaaritarjonta on liiton koulutuskalenterista www.ilry.fi/koulutukset. Kun valitset alueeksi verkkokoulutukset, suodattuu näkyviin pelkät webinaarit ja verkkovalmennukset.

Poimi itsellesi hyödyllisimmät aiheet ja katso tallenteet, kun sinulle parhaiten sopii. Jäsensivut vaatii kirjautumisen.

Lue lisää: www.ilry.fi/webinaaritallenteet

Ratavartijankatu 2, 8. krs, 00520 Helsinki

Asiakaspalvelu

0201 801 801, (8,8 snt/min)

avoinna arkisin klo 9–16

asiakaspalvelu@ilry.fi

www.ilry.fi

Kaikki liiton palvelut ja asiantuntijat tavoittaa parhaiten Insinööriliiton asiakaspalvelun kautta.

Insinööriliitolla on 30 alueellista ja kuusi valtakunnallista jäsenjärjestöä. Lisätietoa jäsenjärjestöistä on osoitteessa www.ilry.fi/jasenjarjestot

Liiton organisaatio

Edunvalvontayksikkö

johtaja

Petteri Oksa, 0201 801 839

Lakipalvelut

Tutkimustoiminta

Työmarkkinaedunvalvonta

Vaikuttajaviestintä

Yhteiskuntavaikuttaminen

Järjestöyksikkö

johtaja Tommi Grönholm, 0201 801 848

Jäsenyyden elinkaari -tiimi

Markkinointiviestintä

Urapalvelut ja koulutus

Palveluyksikkö

johtaja

Mika Leppinen, 0201 801 826

It-palvelut

Kehitystiimi

Palvelutiimi

– Asiakaspalvelu

– Jäsenrekisteri

Taloushallinto

Puheenjohtajisto

Puheenjohtaja

Samu Salo, 0201 801 810

1. varapuheenjohtaja

Timo Härmälä, 040 513 5988

varapuheenjohtaja

Lasse Laurikainen, 040 502 5205

varapuheenjohtaja

Kari Laitinen, 050 556 8501

johdon assistentti

Teija Hyvärinen, 0201 801 811