jäsenpiste

Työpaikkatiedot ajan tasalle

Liiton jäsenrekisterissä on ilmoittamasi työsuhdetieto. Liitossa pidetään kirjaa niin jäsenten yhteystiedoista kuin työsuhteistakin. Työpaikkatiedot ovat keskeisiä liitolle, sillä sen täytyy tietää, missä jäsenet työskentelevät, jotta se voi ajaa jäsenkunnan etuja.

Keskeiset tiedot ovat voimassa oleva työsuhde, työtehtävä ja työntekopaikka.

Työpaikkatietojen ajantasaisuuden merkitys korostuu edunvalvonnassa, erityisesti neuvottelu- ja työtaistelutilanteissa. Työpaikkatiedon perusteella toimitamme sinulle kohdennettua viestintää muun muassa yt-tilanteissa, työehtosopimusneuvottelujen aikaan sekä mahdollisissa työtaistelutilanteissa tai niiden lähestyessä.

Työpaikkatiedot päivitetään ajan tasalle jäsensivuilla tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ilry.fi.

Työnantajaperinnän muutos

Jos jäsenmaksusi ovat olleet työnantajaperinnässä, ilmoita jäsenmaksuperinnän päättymisestä liittoon, jotta tiedämme, ettei työnantajalta odoteta tilityksiä. Työnantaja ei toimita erikseen tietoa liitolle.

Saat ilmoituksesi jälkeen jäsenmaksulaskun, jolla voit suorittaa jäsenmaksusi jatkossa.

Liiton asiakaspalveluun pitää ilmoittaa myös mahdollisista katkoksista, esimerkiksi vanhempainvapaasta, jolloin työnantaja ei suorita jäsenmaksuperintää.

Lue lisää: www.ilry.fi/muutos

Valitse sopiva tapa sijoittaa

teksti: Minna Virolainen

Helmikuun Kuukauden etuna perehdytään Danske Bankin uusiin säästämisen ja sijoittamisen etuihin Insinööriliiton jäsenille.

Aloittaakseen sijoittamisen ei tarvitse olla miljonääri, vakuuttavat Danske Bankin asiantuntijat. Kun tiedät omat tulosi ja menosi, ei ole vaikeaa määritellä, paljonko voit sijoittaa kuukaudessa.

Monipuolisten palvelujen ja etupaketin ansioista hyödyt jäsenedusta olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa. Rahanarvoisia etuja ja alennuksia on tarjolla sekä digipalveluista että henkilökohtaisista varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista.

Tutustu uusiin sijoittamisen etuihin ja Danske Bankin etukokonaisuuteen liiton verkkosivuilla, jossa on helmikuun ajan apunasi myös Danske Bankin chat. Voit kysyä lisätietoja saman tien suoraan pankin asiakaspalvelusta.

Lue lisää: www.ilry.fi/kuukaudenetu