Talvitapahtumassa viihtyivät insinöörit ja lapset

21.3.2018

Länsi-Pohjan Insinöörien perinteinen Lumilinna-tapahtuma Kemin Mansikkanokalla pidettiin viime lauantaina. Tapahtuma on toteutettu useina vuosina, oikeastaan vuosikymmeninä suosittuna perhetapahtumana.

Lumilinnassa on vaihtuvat teemat, tänä vuonna eläimet, mikä näkyi erinomaisesti upeissa jää- ja lumiveistoksissa.

Insinööriporukka on Lumilinnaan tutustumisen ohessa nauttinut jääravintolassa kuumat juomat pullan kera – niin tälläkin kerralla.

Jo vuosien ajan takuuvarmana esityksenä on ollut Pikku Myy ja Muumi. Esitys on saanut pikkuväen vauhtiin, onpa jäyhien ja jämäköiden insinöörienkin suupielissä ollut havaittavissa lievää hymynhäivettä.

Tapahtuman jatkona oli hernekeitto- ja pannaritarjoilu tykötarpeineen yhdistyksen toimitilassa Vinssissä. Viime vuosina maistuvan hernekeiton ja pannarit ovat valmistaneet ammattiopisto Lappian Kivikankaan ravintotalousosaston oppilaat.

Lumilinnatapahtumaan saapui jäseniä ja heidän perheenjäseniään yhteensä 123. Vinssin jatkoille osallistui 39 henkilöä. Tälle tapahtumallemme on ollut niin sanotusti tilausta.

Teksti: Aki Pyykkö
Kuvat: Risto Kesti ja Maarit Ratavaara

Tuoreimmat artikkelit Näytä kaikki

Artikkelit 19.4.2018

Insinööriliitto ja työnantajat haluavat lisätä muuntokoulutusta, jolla työntekijöitä saataisiin työllistettyä nopeasti.

Artikkelit 10.4.2018

Työmarkkinaosapuolet ja poliitikot väittelivät työmarkkinoiden joustavuudesta Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan paneelikeskustelussa.

Artikkelit 6.4.2018

Pitkittyneiden neuvotteluiden suurin haaste oli löytää sopu viikonlopputöistä. Palkankorotukset olivat yleisen linjan mukaiset.

Insinööri–näköislehti Arkisto

Insinööri

2/2018
Näköislehti › PDF-tiedosto ›Lehtiarkisto › Ratkaisut kakuroon
ja Tiukkaan trioon ›

Seuraava numero
ilmestyy viikolla 23.