Talvitapahtumassa viihtyivät insinöörit ja lapset

21.3.2018

Länsi-Pohjan Insinöörien perinteinen Lumilinna-tapahtuma Kemin Mansikkanokalla pidettiin viime lauantaina. Tapahtuma on toteutettu useina vuosina, oikeastaan vuosikymmeninä suosittuna perhetapahtumana.

Lumilinnassa on vaihtuvat teemat, tänä vuonna eläimet, mikä näkyi erinomaisesti upeissa jää- ja lumiveistoksissa.

Insinööriporukka on Lumilinnaan tutustumisen ohessa nauttinut jääravintolassa kuumat juomat pullan kera – niin tälläkin kerralla.

Jo vuosien ajan takuuvarmana esityksenä on ollut Pikku Myy ja Muumi. Esitys on saanut pikkuväen vauhtiin, onpa jäyhien ja jämäköiden insinöörienkin suupielissä ollut havaittavissa lievää hymynhäivettä.

Tapahtuman jatkona oli hernekeitto- ja pannaritarjoilu tykötarpeineen yhdistyksen toimitilassa Vinssissä. Viime vuosina maistuvan hernekeiton ja pannarit ovat valmistaneet ammattiopisto Lappian Kivikankaan ravintotalousosaston oppilaat.

Lumilinnatapahtumaan saapui jäseniä ja heidän perheenjäseniään yhteensä 123. Vinssin jatkoille osallistui 39 henkilöä. Tälle tapahtumallemme on ollut niin sanotusti tilausta.

Teksti: Aki Pyykkö
Kuvat: Risto Kesti ja Maarit Ratavaara

Tuoreimmat artikkelit Näytä kaikki

Artikkelit 18.10.2018

Tamperelainen ohjelmistoyhtiö Codeo ilmoittaa työntekijöidensä palkat julkisesti nettisivuillaan. Työntekijät pitävät sitä reiluna, että kollegat voivat vertailla ansioitaan.

Artikkelit 16.10.2018

Teknologiayhtiö kannustaa työntekijöitä käyttämään vihreitä kulkumuotoja matkalla työpaikalle. Lähes puolet saapuu töihin ainakin välillä lihasvoimin.

Artikkelit 8.10.2018

Lennonjohdon on toimittava tilanteessa kuin tilanteessa. Valtion erityistehtäväyhtiö luovutetaan pian uuteen jättikonserniin, joka valmistautuu kilpailuun.

Insinööri–näköislehti Arkisto

Insinööri

5/2018
Näköislehti › PDF-tiedosto ›Lehtiarkisto › Ratkaisut kakuroon
ja Tiukkaan trioon ›

Seuraava numero
ilmestyy viikolla 50.