Jazzvieraat toivovat juhlavuodelta näkyvyyttä

20.7.2018

Insinööriliiton tuleva 100-vuotisjuhlavuosi oli vahvasti läsnä Porin perinteisellä Jazzbrunssilla. Jäsenet toivovat juhlavuoden tuovat paitsi näkyvyyttä myös mukavaa yhdessäoloa.

Harvoin on Insinööriliiton Jazzbrunssilla toivottu pilviä taivaalle yhtä hartaasti kuin tänä vuonna. Pitkään jatkuneen helteen ja yli 300 brunssivieraan yhdistelmän arvioitiin olevan ylivoimainen haaste Porin toimiston ilmastoinnille.

Toivottu pilviverho ja virkistävä kesäsade toivat toki pientä helpotusta, mutta tunnelma brunssilla oli perinteisen tiivis ja lämminhenkinen.

Helle puhutti vieraita, samoin ensi vuonna vietettävä liiton 100-vuotisjuhlavuosi. Toki vieraiden joukossa oli heitäkin, joita Insinööriliiton merkittävä ikääntyminen ei olluit tavoittanut.

– No vasta tuossa ovella kuulimme, että liitto täyttää ensi vuonna sata vuotta. Joten ei tässä voi juhlavuoden vieton osalta vielä kovin suuria odotuksia olla, naureskelivat Jetta Virtanen ja Marianne Edvik-Toivonen.

Näkyvyyttä ympäri vuoden

Raumalainen Päivi Elonen ja porilainen Jere Karlsson toivoivat juhlavuoden tuovan tulleessaan erilaisia tapahtumia.

– Kunnon juhlat pitää tietenkin järjestää. Toivottavaa olisi, että juhlavuosi antaa Insinööriliitolle näkyvyyttä ympäri vuoden. Juhlavuosi on mennyt hyvin, jos Insinööriliitto on olemassa muillekin kuin vain jäsenille, Karlsson kiteytti.

Raumalaisten Anna Stenbergin ja Petteri Kuokkasen toivelistalla oli kivoja tapahtumia, joissa ollaan yhdessä koolla ja väki viihtyy. Liiton jäsenkuntaa edustava Kuokkanen antoi tunnusta myös liiton nykyiselle palvelutarjonnalle.

– Muun muassa liiton koulutusportaalissa on paljon hyödyllistä ja monipuolista sisältöä. Pitäisi varmaan olla itse vieläkin aktiivisempi, hän sanoi.

Teksti ja kuvat: Jari Rauhamäki, Insinööriliitto 

Tuoreimmat artikkelit Näytä kaikki

Artikkelit 14.12.2018

Korkeasti koulutetut kärsivät huonosta sisäilmasta työpaikoilla. Toimistot ovat kuitenkin paremmassa kunnossa kuin kodit.

Artikkelit 10.12.2018

Suomalaisen koulutusjärjestelmän uudistamiseksi kannattaa perustaa pitkäaikainen komitea, esittävät professori Tommi Hoikkala ja dosentti Tomi Kiilakoski.

Artikkelit 5.12.2018

Ohjelmistoinsinööri tekee töitä palkansaajana, kehittää vapaa-ajalla yrityksensä palvelua ja yrittää omistaa aikaa myös perheelleen.

Insinööri–näköislehti Arkisto