Edustajat tutustuivat Kolin aktiviteetteihin

11.5.2017

ISI-Kiinteistöt osakeyhtiö on harjoittanut vuokraustoimintaa Kolin lomakiinteistöillä 10 vuotta. Tätä taivalta juhlistettiin ISI-Kiinteistöt Oy:n yhtiökokouksessa viime lauantaina insinöörien huviloilla Kainalolahdessa ja Kainalorannassa Kolilla.

Huviloiden osakkeita omistavat Insinööriliiton paikallisyhdistyksistä Mikkelin Insinöörit, Lappeenrannan Insinöörit, Pieksämäen Insinöörit, Pohjois-Karjalan Insinöörit, Savolinnan Insinöörit, Varkauden Insinöörit sekä Valtion Insinöörien Tukisäätiö.

– Huvilat ovat pysyneet erinomaisessa kunnossa ja niissä on täysi varustelutaso. On rantasauna, uimaranta, terassi, grilli, soutuvene ja pelastusliivit sekä uutena frisbeegolfrata, kertoo ISI-Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Matti Kettunen.

– Huvilat ovat Pielisen kauniissa maisemissa luonnon rauhassa, mutta lähtevällä paikalla, mikäli haluaa harrastaa muita aktiviteettejä lomallaan, hän jatkaa.

Tilaa isommallekin porukalle

Molemmissa huviloissa on kolme makuuhuonetta, olohuone-keittiö, peseytymistilat sekä sisäsauna ja ne sijaitsevat Pielisen rannalla. Kolin kylän keskustaan matkaa kertyy noin seitsemän kilometriä.

Kolilla on monipuolisia aktiviteettejä muun muassa retkeilyä, maastoratsastusta, melontaa ja kalastusta. Ukko-Kolin laskettelurinteille matkaa huviloilta kertyy noin seitsemän kilometriä.

Ennen varsinaista yhtiökokousta edustajat tutustuivat Kolin harrastusmahdollisuuksiin ja palvelutarjontaan. Alkuun vierailtiin Luontokeskus Ukossa, joka sijaitsee Ukko-Kolilla. Siellä on myös hemmottelukylpylä Koli Relax Spa. Samassa rakennuksessa järjestetään syksyisin Ruska Blues tapahtuma.

Alennetut jäsenhinnat huviloille

Yhtiökokouksessa käsiteltiin varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat. Lähes kaikista osakasyhdistyksistä oli edustaja paikalla. Toimitusjohtaja kävi katsauksessaan läpi kulunutta vuotta.

Viime vuonna tapahtuneita uudistuksia huviloilla olivat muun muassa valokuituyhteys ja frisbeegolfrata. Kettunen kertasi tapahtumia kuluneelta vuosikymmeneltä ja visioi hieman tulevaisuuden suunnitelmista kehityksen suhteen.

Kokouksessa todettiin, että liittoyhteisön yhdistykset ovat tervetulleita huviloiden osakkaiksi.

Yhtiöllä ei ole palkattua henkilökuntaa, vaan Insinööriliiton jäsenet voivat vuokrata huviloita suoraan ISI-kiinteistöjen Matti Kettusen kautta.

– Toivotaan, että mahdollisimman moni Insinöörijäsen löytäisi jäsenhintaiset huvilamme ja hyödyntäisi niitä, Kettunen sanoo.

Lisätietoja: Matti Kettunen, majk(at)kolumbus.fi

Teksti: Piia Räsänen
Kuvat: Markku Hukka

Tuoreimmat artikkelit Näytä kaikki

Artikkelit 15.5.2018

Ikääntyneet pystyvät asumaan kotonaan entistä kauemmin, kun julkiset ja yksityiset hoitopalvelut saadaan uudelle teknologia-alustalle.

Artikkelit 4.5.2018

Rakennusten seinät ja jopa ikkunat voivat tuottaa tulevaisuudessa sähköä, kun niiden pintaan tulostetaan läpikuultavia aurinkokennoja.

Artikkelit 24.4.2018

Sairauksien hoito kehittyy entistä yksilöllisemmäksi, kun biopankkien keräämät näytteet lisäävät tietoa lääketieteessä.

Insinööri–näköislehti Arkisto

Insinööri

2/2018
Näköislehti › PDF-tiedosto ›Lehtiarkisto › Ratkaisut kakuroon
ja Tiukkaan trioon ›

Seuraava numero
ilmestyy viikolla 23.